Ima li grafi4en dizainer rabote6t v Monreal?
Ima li grafi4en dizainer rabote6t v Monreal?
Uvajaemi saforumtzi ,
6te bada mnogo blagogaren ako se otzove niakoi kolega rabote6t kato grafi4en dizainer ili ne6to ot sorta vav CAD . Vob6te niakoi znae li dali tova e tarsena spetzialnost
Ili 6te se naloji da se prekvalifitziram??? Nazad vav fotuma sre6tnah ne6to po temata ,no osven tova 4e stava sas vrazki ni6to drugo konkretno ne razbrah! Ako niakoi moje da spodeli svoia opit 6te bada mnogo blagogaren,za6toto mi predstoi zaninavane i mi se 6te da znaia ne6to ot parva raka !
6te bada mnogo blagogaren ako se otzove niakoi kolega rabote6t kato grafi4en dizainer ili ne6to ot sorta vav CAD . Vob6te niakoi znae li dali tova e tarsena spetzialnost
Ili 6te se naloji da se prekvalifitziram??? Nazad vav fotuma sre6tnah ne6to po temata ,no osven tova 4e stava sas vrazki ni6to drugo konkretno ne razbrah! Ako niakoi moje da spodeli svoia opit 6te bada mnogo blagogaren,za6toto mi predstoi zaninavane i mi se 6te da znaia ne6to ot parva raka !
2Д, 3Д... не е ли все чертане? Е, айде за едното трябва малко изомертия ли, стреометрия ли беше... Обърни внимание по-скоро някой от Аутокад, СилидЕйдж, СолидУоркс, пък може и Катиа.... Е, ще ти падне нивото сигурно, ама... Аз да не знаех досега, че на това така модерно му се викало... Ама то, като идем из село, така е...
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Ми ИвХайдук Autocada е точно нещо между Paint i Paint
Той си е за рисуване.
Най-доброто е CATIA I-DEAS i Unigraphics veche NX
А Autocada се бори за едно от последните места
Верно има много работа с него и аз се чудя защо, но е факт
И аз съм бачкал с Аутото ама то си е едно чертане няма нищо общо с CAD
Ив Хайдук ти сега да не се засегнеш всеки си хвали неговото

Той си е за рисуване.
Най-доброто е CATIA I-DEAS i Unigraphics veche NX