za online testa!
za online testa!
Здравейте съфорумци! Аз и жена ми ще започнем по процедурата за Quebec. Проблемът е, че си направихме online test, а там няма нашите професии! Тестът показа, че не сме за тая работа
Дали да опитаме все пак?

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Професиите ви наистина не са сред търсените, но образованието си го имате и то ви носи съответните точки.
А резултатите от теста зависят от данните, които сте вкарали. Можете да прецизирате нещата и да видите дали има шансове за увеличаване на точките ТУК
А резултатите от теста зависят от данните, които сте вкарали. Можете да прецизирате нещата и да видите дали има шансове за увеличаване на точките ТУК
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Икономическото образование, проблем ли е ?
Аз също не можах да намеря специалността си в конкретният списък,завършил съм МИО (междунар. икономически отношения) и то в частен университет. Какво трябва да означава това,че ще получа по малко точки,например 8 ли ? Чух нещо за някакви ордери,които се подавали заедно с апликейшън формата ! Всяка информация ще ми е от полза ! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
Зад всяка една истина , се крие , една друга , различна и окончателна !
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Julian, образованието се оценява най вече според годините на следване. Но на хората с т.нар. предпочитано образование (мой превод), или буквално - "Formation privilégiée" и с търсена професия - "Profеssion en demande" се дават допълнителен брой точки.
Списъците на тези образования и професии се намират ТУК.
Списъците на тези образования и професии се намират ТУК.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Re: Икономическото образование, проблем ли е ?
И кво като си завършил МИО в частен университет?Julian написа:Аз също не можах да намеря специалността си в конкретният списък,завършил съм МИО (междунар. икономически отношения) и то в частен университет.
Да не си с два чифта мъ*я?