Vapros??
Vapros??
Imam edin fastak na godina i polovina. Dokolkoto znam v darjavnite detski gradini e trudno da se nameri miasto a pak 4astnite sa stra6no skapi. Niakoi moje li da me svetne malko po tozi vapros ili da me upati kakvo da napravia kato pristigna. Nikoga ne sam predpolagal 4e to4no tazi tema 6te mi e problem.... 

-
Филтъра за безсмислени и глупави коментари е да не им се обръща внимание, защото тези дети ги пишат са като малките деца - колкото повече внимание им обръщаш, толкова са по-щастливи. Остави го да пише, нито е първия, нито ще е последния, за съжаление на някои им липсват първите седем години и тази липса е непоправима.Botzo написа:Питам се, няма ли да сложат някакъв филтър за безсмислени и глупави коментери![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hi versno 6te si ima6 problem s detence osobenno ako si v taka nare4enata Bg mahala Cote de Naige. Tuk tazi godina ima registrirani 5000 deca bez myasto v detska gradina samo v tazi v koytao rabotya az imame lista s 1200 4aka6ti deca. Stava duma za CPE (moje da se kaje darjavna gradina) No ima mnogo mesta v gradinite koito ne sa v tozi kvartal taka 4e nay dobre 6te e kato pristignete da zapi6ete deteto v listat v nezavisimo koya gradina i tam da pitate kade moje da ima myasto horata sa mnogo uslojlivi i 6te vi pomognat. Imam poznato semeystvo koeto e tuk ot 6 meseca i ne mogat da nameryat myasto za deteto si a vazrasta ot 1 god. do 5god e nay zle za tyah nay trudno se namira. i si ima pri4ina de nyama koy da pravi gradini i da raboti v tyah za6toto e malko zapla6taneto. Sa6to taka ima i o6te edna vazmojnost koyato tuk v neta ve sam ya sre6tala. Ima taka nare4enite semeyni gradini. Naprimer v bloka v koyto jivee6 ima jena koyato ima 3 deca i ne moje da im nameri gradina tya vzima o6te 5 i si pravi milio familiale i taka se kazva na tezi gleda4ki. Problema e 4e nay 4esto sa jeni ot arabski proizhod. Tove za sega e tragi4nata istina za mladite semeystva s deca (mama tryabva da gleda deteto) savet nikoy ne moje da vi dade i nikoy ne moje da vi pomogne v tova otno6enie. Moga samo da vi pojelaya uspeh........i kato mi dadat razre6itelnoto da pribera decata na tezi koito iskat deteo im da se u4i s balgarka za prepodavatel
Za6toto onzi den edna mnogo vajna Bg mayka ne pojela da si zapi6e deteto pri men za6toto sam bila balgarka. Makar 4e tya razbra tova edva kogato ve4e be re6ila 4e sam dostata4no dobre za da mu prepodavam frenski i poiskala info ot direktorkata za men (predstavi si). Ta kakto i da e ima o6te nyakolko Bg gradini ako se interesuvate moga da namerya aderesite i da vi gi dam. Ako ima ne6to po konkretno pitay. I po gore e poso4en sayt s obyasneniya za detskite gradini v koyto ima mnogo gre6ki i to golemi.

Какви по-точно са грешките ? Можеш ли да помогнеш да коригираме информацията ? Аз съм автора й. Има дискусионен форум - ако искаш да помогнеш можеш да оставиш мнението си там.keri написа:Hi versno 6te si ima6 problem s detence osobenno ako si v taka nare4enata Bg mahala Cote de Naige. Tuk tazi godina ima registrirani 5000 deca bez myasto v detska gradina samo v tazi v koytao rabotya az imame lista s 1200 4aka6ti deca. Stava duma za CPE (moje da se kaje darjavna gradina) No ima mnogo mesta v gradinite koito ne sa v tozi kvartal taka 4e nay dobre 6te e kato pristignete da zapi6ete deteto v listat v nezavisimo koya gradina i tam da pitate kade moje da ima myasto horata sa mnogo uslojlivi i 6te vi pomognat. Imam poznato semeystvo koeto e tuk ot 6 meseca i ne mogat da nameryat myasto za deteto si a vazrasta ot 1 god. do 5god e nay zle za tyah nay trudno se namira. i si ima pri4ina de nyama koy da pravi gradini i da raboti v tyah za6toto e malko zapla6taneto. Sa6to taka ima i o6te edna vazmojnost koyato tuk v neta ve sam ya sre6tala. Ima taka nare4enite semeyni gradini. Naprimer v bloka v koyto jivee6 ima jena koyato ima 3 deca i ne moje da im nameri gradina tya vzima o6te 5 i si pravi milio familiale i taka se kazva na tezi gleda4ki. Problema e 4e nay 4esto sa jeni ot arabski proizhod. Tove za sega e tragi4nata istina za mladite semeystva s deca (mama tryabva da gleda deteto) savet nikoy ne moje da vi dade i nikoy ne moje da vi pomogne v tova otno6enie. Moga samo da vi pojelaya uspeh........i kato mi dadat razre6itelnoto da pribera decata na tezi koito iskat deteo im da se u4i s balgarka za prepodavatelZa6toto onzi den edna mnogo vajna Bg mayka ne pojela da si zapi6e deteto pri men za6toto sam bila balgarka. Makar 4e tya razbra tova edva kogato ve4e be re6ila 4e sam dostata4no dobre za da mu prepodavam frenski i poiskala info ot direktorkata za men (predstavi si). Ta kakto i da e ima o6te nyakolko Bg gradini ako se interesuvate moga da namerya aderesite i da vi gi dam. Ako ima ne6to po konkretno pitay. I po gore e poso4en sayt s obyasneniya za detskite gradini v koyto ima mnogo gre6ki i to golemi.
I MEN LI TOVA ME 4AKA ?
KAKTO VE4E VIZHDATE AZ SAM NOVA ! AKO SA6TESTVUVA TOZI PROBLEM S DETSKITE GRADINI - NEMOZGE LI DA SE NAPRAVI OT NASHITE BG 4ASTNA GRADINA! VSE SI MISLYA 4E BG SME MNOGO IZOBRETATELNI! AKO VI SE STRUVA 4E PI6A SME6KI - PROSTETE! 

KISS
Hi VIC 6te ti dam adresite kogato mikaje6 4e ve4e 6te idva6 za da moje da zapo4ne6 tarsene o6te kato kacne6. Za sega nyama smisal za6toto molba se popalva samo na myasto. Popalva6 si edin formulyar i tova e.Taka 4e spoko kato tragne6 da idva6 prati mi edno pisamce na keri03@abv.bg i az 6te ti dam i adres i telefon. A za tova kakvi gre6ki ima sam 6te razbere6 kato doyde6 tuk 4e e mnogo dalgo za pisane pak i kakvo zna4enie ima tova sega........
Hi VIC 6te ti dam adresite kogato mikaje6 4e ve4e 6te idva6 za da moje da zapo4ne6 tarsene o6te kato kacne6. Za sega nyama smisal za6toto molba se popalva samo na myasto. Popalva6 si edin formulyar i tova e.Taka 4e spoko kato tragne6 da idva6 prati mi edno pisamce na keri03@abv.bg i az 6te ti dam i adres i telefon. A za tova kakvi gre6ki ima sam 6te razbere6 kato doyde6 tuk 4e e mnogo dalgo za pisane pak i kakvo zna4enie ima tova sega........
keri, това би могло да има значение не само за vic, а и за много други хора. Предполагам, че идеята на форума - да помага на новопристигащите българи в Канада ти е ясна. Моля те, да изясним проблема с грешките в статията, тъй като се разбира, че имаш опит - работиш в детска градина. Аз също мисля, че съм дала достатъчно ясна информация, като съм посочила и източника й. Като майка на дете, което ходи на детска градина, търсила и информирала се на място, смятам, че съм дала полезна информация. Ако мислиш, че нещо не е вярно е по-подходящо да напишеш какво, а не да пускаш объркваща информация от вида "sayt s obyasneniya za detskite gradini v koyto ima mnogo gre6ki i to golemi". И още нещо: това, което си посъветвала хората по-горе е написано в статията. :idea: