Как стои вьпроса с получаването на кан.гражданство
Кандидатствахме сас сапруга ми за програмата за квебек.Но от приятели,които са вав федерална канада разбираме че там условийата са по добри.Така,че наи-веройатно ще отидем в някои от федералните градове(Калгари,ванкувар или Торонто).
Чухме ,чеслед това имало проблеми с получаването на канадско гражданство за тези които са кандидатствали по френската процедура,а се заселват вьв фед.канада.Доколко е вярно това и дали щеимаме след три години някакви проблеми?Благодарим предварително
Чухме ,чеслед това имало проблеми с получаването на канадско гражданство за тези които са кандидатствали по френската процедура,а се заселват вьв фед.канада.Доколко е вярно това и дали щеимаме след три години някакви проблеми?Благодарим предварително
Re: Как стои вьпроса с получаването на кан.гражданство
Кой ти го каза това? Не съм чувал да е имал някой проблеми...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: Как стои вьпроса с получаването на кан.гражданство
Няма такова нещо. Гражданството се дава от федералното правителство, а не от провинциалното.kalgari написа:... Чухме ,чеслед това имало проблеми с получаването на канадско гражданство за тези които са кандидатствали по френската процедура,а се заселват вьв фед.канада.Доколко е вярно това и дали щеимаме след три години някакви проблеми?Благодарим предварително
Obey gravity ... It's the law!
Благодаря на всички ,които ми отговориха.Много сте мили и отзивчиви.Тогава давам смело напред и сам за англ.част.
Ако искате може да споделите тук предимства и недостатцци на англииската част на Канада пред френската.Ще се радвам да получа сравнителни мнения
Ако искате може да споделите тук предимства и недостатцци на англииската част на Канада пред френската.Ще се радвам да получа сравнителни мнения
malko sravnenie stom iskash, no ste stane edna sega
montreal vs toronto
naemi 700 vs 1200
zastrahovka za kola 250 vs 2500 na godina
detska gradina 140 vs 500
poveche rabota v toronto
ciganiata (multikulturisym mu vikat tuka) i v dvata grada e goliama, no vse mi se struva che v toronto e po
tia razliki v cenite sa beli kahyri, ako rabotite, no vse pak ''se nabivat'' ot pryv pogled

montreal vs toronto
naemi 700 vs 1200
zastrahovka za kola 250 vs 2500 na godina
detska gradina 140 vs 500
poveche rabota v toronto
ciganiata (multikulturisym mu vikat tuka) i v dvata grada e goliama, no vse mi se struva che v toronto e po

tia razliki v cenite sa beli kahyri, ako rabotite, no vse pak ''se nabivat'' ot pryv pogled