Ефтини курсове по испански
Ефтини курсове по испански
Моля някой ,ако знае ефтини курсове по испански да даде малко информация,че след година ,две ми предстои поредна имиграция и искам да сам подготвен езиково.Мерси.
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Йо но саве локо перо ту но тенес уна палома гранде.
Защо ти е бе братчед. Аз работя сред латиноси и след 6 месеца взех да ги разбирам без никакви усилия.
Има колеж платон близо до метро Монреал там можеш да учиш почти всички видове езици за около 200 на месец/дневно или вечерно за почти същите пари. Виждал съм че там се учи китайски, руски дори арабски мисля че имаше и испански. Едно от обрите училища за учене на френски платено е.

Защо ти е бе братчед. Аз работя сред латиноси и след 6 месеца взех да ги разбирам без никакви усилия.
Има колеж платон близо до метро Монреал там можеш да учиш почти всички видове езици за около 200 на месец/дневно или вечерно за почти същите пари. Виждал съм че там се учи китайски, руски дори арабски мисля че имаше и испански. Едно от обрите училища за учене на френски платено е.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
е,тука не е мексико,бе,и английски разбирамеbateto написа:Мисля да се местя кам Вегас на топло,че ми се иска да им науча езика предварително ,а не като имигрант да муча на някакви неразбираеми за тях езици като английски ,френски и др.А ефтино ми е любима дума и няма да я коригирам.
Мечка това на снимката ти ли си,кефиш.

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Не хондураски но не знам да го пиша но поне се оправям
, мога да те псувам от тук до Отава и обратно.
Перо ихо де пута
Агарате ла калавера де ти мадре
Сиеара ла бока авре ел кулльо
Дамме ел кульо вато
Чупа ми пинггаа
Мамма ми верга е кохонес там биен
(малка особенност забелязъл съм че латиното не правят разлика между Б и В и казват едни и същи неща по различен с Б и В мислейки че ги казват по един и същи начин, още което съм забелязъл е двойнното Р бърка ме доста едни и същи думи за нас означават различни неща каро и карро са скъпо и кола)

Перо ихо де пута
Агарате ла калавера де ти мадре
Сиеара ла бока авре ел кулльо
Дамме ел кульо вато
Чупа ми пинггаа
Мамма ми верга е кохонес там биен
(малка особенност забелязъл съм че латиното не правят разлика между Б и В и казват едни и същи неща по различен с Б и В мислейки че ги казват по един и същи начин, още което съм забелязъл е двойнното Р бърка ме доста едни и същи думи за нас означават различни неща каро и карро са скъпо и кола)