Izmameni ot Trankov!!!
Izmameni ot Trankov!!!
Ne znam dali sum purviqt, no sled purviqt vinagi ima vtori i ....Pasportite ni zanese predi 1 mesec. Purviq put ne bqha stanali, vtoriq put ne mogul da otide i vchera za kapak na vsichko otishul, no se okazalo che posolstvoto ne bilo rabotilo. Predstavqte li si i tozi chovek si vadi hlqba s tova, a ne znae koga raboti posolstvoto! Az tri puti si organiziram putyvaneto i tri puti otlagam. Moqt suvet kum tezi na koito im predstoi izprashtane na pasporti - ako burzate da zaminete NE SI IZPRASHTAITE PASPORTITE S TRANKOV!!! Toi putyva kogato reshi i tova e max 2 puti v meseca. Malko po-skupo e s UPS naprimer, no v momenta v koito sa gotovi otivat i sled 2 dni vie gi imate. Na vsichki, koito shte me oponirat che ne sa imali problemi - vinagi ima purvi put, moje vtoriqt da ste VIE!!!
Re: Izmameni ot Trankov!!!
Посолството не е работило, защото в Канада беше официален празник и никой не беше на работа. Доколко господина, който си вади хляба по този начин, трябва да знае кога са канадските официални празници - не мога да коментирам.Viki написа: ... no se okazalo che posolstvoto ne bilo rabotilo. Predstavqte li si i tozi chovek si vadi hlqba s tova, a ne znae koga raboti posolstvoto!
....
eee ами с какво си го вади? само с пасхпортите- един път ходи в букурещ, друг път в белград в австралииското посолство. той е на 70 години, как да го вади хляба?
споко бе човек ще ги донесе- на всички ни ги е носил. аз като му ги занесох след това 3 дена не спах спокойно и се упреквах що не ги дадох на dhl. ама всичко бе ок. така че ще дойдат не се шашкай.
споко бе човек ще ги донесе- на всички ни ги е носил. аз като му ги занесох след това 3 дена не спах спокойно и се упреквах що не ги дадох на dhl. ама всичко бе ок. така че ще дойдат не се шашкай.
Re: Izmameni ot Trankov!!!
Не се ядосвай бе човек. Защо смяташ,че си бил измамен? Наистина ли смяташ, че Трънков умишлено ти прави проблеми? Може и да си прав, а може и наистина да си бил жертва на нещастно стечение на обстоятелствата. В края на краищата, както е казал народът, на вълка врата му е дебел защото сам си върши работата. Колко струва един билет за влака до Букурещ? Повече ли е от такста на UPS ? Ако беше отишъл лично до посолството, щеше да си вземеш паспортите същия ден и никой нямаше да има възможност да те "измами".Viki написа:Malko po-skupo e s UPS naprimer, no v momenta v koito sa gotovi otivat i sled 2 dni vie gi imate.
?
Zdrasti,
Znaete li kakva e cenata na vlaka do Bucharest i ako otida li4no dali shte moga da vzema vizata syshtiya den?
Kak mislite?
Znaete li kakva e cenata na vlaka do Bucharest i ako otida li4no dali shte moga da vzema vizata syshtiya den?
Kak mislite?
opredeleno ne
otivash do posolstvoto i gi pustash v postenskata kutia na posolstvoto. vrqstash se da rechem sled 15-25 dena i si gi vzemash. prosto izpqlniavash roliata na dlh ili tam kakvoto se setish. taka e bilo mesec septemvri 2003. neznam dali e po-izgodno.
opredeleno ne
otivash do posolstvoto i gi pustash v postenskata kutia na posolstvoto. vrqstash se da rechem sled 15-25 dena i si gi vzemash. prosto izpqlniavash roliata na dlh ili tam kakvoto se setish. taka e bilo mesec septemvri 2003. neznam dali e po-izgodno.
Mирна ти глава. Платих си в сряда на DHL 123лв и днес(петък) паспортите са при мен! Вие решавате! Неприятното е че въпросният човечец пътува точно когато си реши. Може да ви каже, че това е понеделник, но всъщност да стане четвъртък! Ха сега планувай си заминаването и отиди да си купиш билети! Желая успех на всички!
prashtaite si samo s UPS, malko po skapo e no sa nai-dobrite. izliza okolo 100 BGL za dvete posoki. taka che mislia che e nai-dobre, a i nai-barzo s UPS. te sa nai-goliamata speditorska firma v celia sviat. moje i v saita im da si prosledite pratkata. vednaga shtom vi udariat vizata v pasporta ot posolstvoto se svarzvat s kuriera na UPS i toi otiva do posolstvoto i vzema pratkata s pasportite. sled dva dena sa vav vashite race. uspeh.
Trankov!
Prez June hodih 2 pati do Bukure6t. parvij pat s Trankov, motahme se celij den, i daje ne mojah da govorij sas sluzitelkata ot vizov otdel ili kato tam se kazva.
sled 2 sedmitci be6e 19 June, otidoh sama s vlaka 30 lv - 2 poso4en bilet i vzeh viza vednaga.
Motreal mi haresva - tuk sam ot 12 July.
sled 2 sedmitci be6e 19 June, otidoh sama s vlaka 30 lv - 2 poso4en bilet i vzeh viza vednaga.
Motreal mi haresva - tuk sam ot 12 July.
10x
Zdrasti,
Merci za mneniyata!!!
Otnopsno UPS imam subektivno mnenie 4e sa naj-lajnyanata firma!
Jena mi mi prati edni dokz s tyah i shto da ne gi ostavyat pred vratata mi pri polojenie 4e si byah @home!!!!!!!!!!!!!?!?!
Ne prashtajte s UPS - evtinoto izliza skypo ponqkoga ako ne i vinagi!!!
Merci za mneniyata!!!
Otnopsno UPS imam subektivno mnenie 4e sa naj-lajnyanata firma!
Jena mi mi prati edni dokz s tyah i shto da ne gi ostavyat pred vratata mi pri polojenie 4e si byah @home!!!!!!!!!!!!!?!?!
Ne prashtajte s UPS - evtinoto izliza skypo ponqkoga ako ne i vinagi!!!
- miloto
- Обратна връзка:
passporti
Ami da Trankov si patuva kogato si poiska, no varshi rabota. Kakto biah kazala v preden posting, imah greshka v imeto, chovekat otide 3 pati, zashtoto tua umnitci 3 mi barkaha imeto. I svarshi idealna rabota. I ne si mislete, che se zanimava samo s nashte pasporti i vizi, a s dosta poveche neshta i ima dosta vrazki.
Az idealno sam si planuvala patuvaneto, kakto i zakupuvaneto na biletite, bez da chakam Trankov da mi gi donese. Daje biah zabravila da mu se ibadia, i chovekat gi donesal, zvani, po-razvalnuvan ot men.
Uspeh v chakaneto!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az idealno sam si planuvala patuvaneto, kakto i zakupuvaneto na biletite, bez da chakam Trankov da mi gi donese. Daje biah zabravila da mu se ibadia, i chovekat gi donesal, zvani, po-razvalnuvan ot men.
Uspeh v chakaneto!!!!!!!!!!!!!!!!!
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Trankov patuva dva pati mesechno do Bukuresht i to v tochno opredeleni dni. I e mnogo tochen i znae kakvo da pravi, kogato ni donese dokumentite v ugovorenoto vreme daze beshe proveril vsichko za eventualni razminavania i greshki. Ako na dai si Boje ima takiva pak gi nosi i vrashta bez dopalnitelno zaplashtane. Udobnoto e che rabotish s edin chovek i davash dokumentite ot raka na raka, a v kurierskite firmi rabotish s sluziteli na firmata i ako neshto se sluchi vsichki vdigat ramene (ima takiva sluchai), zashtoto takova neshto kato grupova otgovornost NE sashtestvuva ima samo grupova bezotgovornost.
KASMET !!!
KASMET !!!
???
Zdrasti - dajte nqkakvi koordinati na Trankov pls. I mi kajete ako ot stranata iskame da pratim passport s nego kak stava dalaverata?