Не'ам нерви-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Дякон Игнатий

Не'ам нерви-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и

Мнение от Дякон Игнатий »

Има ли чакащи за дата от 09.2004г. че вече не знам какво да мисля.Тоя педерасор от Виена нещо май ще отварям дума за родителите им на всичките подред м.......а им мръсна... :madgo: :noz:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
fart

Мнение от fart »

Споко, аз пък 3 пъти бях на интервю и не се оплаквам :oops:
Всичко ще е наред :idea:
Аватар
galin
Обратна връзка:

Интервю

Мнение от galin »

Здравей IGNATE, следя внимателно форума и май само ти остана от подалите през м.09.2004г. документи.Хора подали документи през октомври започнаха да получават писма с покана , така че май е време вече да направиш едно запитване до Виена.Отиди така също до клона на вашата поща и провери дали писмото ти не е там. Аз също ходих до пощата и се оказа ,че писмото ми стои там и тъй като пощальона бил болен,нямало кой да ми го донесе.Изобщо какво да ти казвам-УЖАС!!! Но аз мисля ,че е време да предприемеш някакви действия.Успех и дерзай защото чакане смазва!!!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ami, may po vsichki ofisi na Quebec sa takiva mardi, shtoto az chakah ot 6 may 2004 do 20 fevruari, 2005 data ot kebekarite v New York. :idea:
Shto ne vzemesh da im se obadish vav Vienna da gi pitash kakvo stava? V krayna smetka imash pravo da znaesh kakvo stava s tvoite dokumenti!
Good luck!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

fart, 3 пъти на интервю!??! Как така, бе човек? Как стават тия работи? Да не би нещо да са те/ви харесали и за това да са те/ви викали толкова пъти;)?
Сериозно, кажи що така се е получило, че се стреснах.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Не го шашкайте, ей!
Игнате от София до Враца по-бавно стигат писмата. Сигурно ще получиш до края на тази или най късно другата седмица!
И споко - ние чакахме от средата на август и получихме дата едва преди няколко дни... :beer:
Изображение
bp_de

Мнение от bp_de »

Ignate spokoino be 4owek :-)
zakade si se razbarzal. naslavdawai se na viwota w BG -kato idesch w Ca ste razberesch 4e BG waobste ne e loscho mqsto za viweene. :-)
fart

Мнение от fart »

Jeeves написа:fart, 3 пъти на интервю!??! Как така, бе човек? Как стават тия работи? Да не би нещо да са те/ви харесали и за това да са те/ви викали толкова пъти;)?
Сериозно, кажи що така се е получило, че се стреснах.
Моя случай е по-особен имам и сирийски паспорт та за това :wink:
Не се шашкай ножа е дървен, за Квебек който не е кандидатствал той не е заминал :metro:
Аватар
tedo

kofti

Мнение от tedo »

Pich kofti rabota naistina stia poshti e mnogo gadno az imam podoben problem ot goini ne poluchavam korespondenciata si ot drugi darjavi i se prinudih a si naema poshtenska kutia 30lv. na godina ako ne se laja i vapreki tova moeto pismo za potvarjdenie beshe otlejalo v poshtata 7 dena napravi smetka kavi sa marliovci sa tam a ot tuk na tatak vse shte chakash VAJNI PISMA :D takache ako imash vazmojnost vzemi si PO-BOX prati im novia adres za koresponencia i tova e

KATO POLUCHISH DATA REVNI PO SASHTIA NACHI stiskame palci :D :D
Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
Bako
Обратна връзка:

Мнение от Bako »

Игнате, питай ги по некав начин, щото имаш три седмици от датата на писмото да потвърдиш участието си, и ако ти дойде покана в края на другия месец избора ще ти е факс или куриер или и двете за по сигурно
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

A, vednaga da priashtash e-mail do Viena - te sa lubezni i shte ti otgovoriat. Na men navremeto mi se zagubi pokanata i az imah predchuvstvie, ta dobre che gi popitah. Posle i pokanata se nameri po mnogo stranen nachin - temata e niakude iz dalbokite arhivi ot predi 2 godini.
Edna priatelka naskoro imashe sushtia problem - podstrekah ia da gi pita i tezi i otgovoriha, che interviuto i e sled 20 dena!!!
Deistvai!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Pilot

Мнение от Pilot »

Ignate, i az kato teb vse oshte chakam i... veche neznam!?
Podal sam na 28.09.04 i vski den si mislia che shte nameria pustata mu pokana v poshtata no do sega nishto i mnogo ama mnogo se iznerviam!
Hodih i do poshtenskia klon i tam nishto! NEZNAM?!
I samo nie dvamata li sme ostanali da chakame ot 09.04?
Ako ima i drug podoben neka spodeli!
Dano skoro se poiaviat datite ni!

Uspeh na vsichki ot sarce pojelavam!
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

"И аз неам нервиииииииииииииииииииии...."
ама наистина "неам" :cry: :cry: :cry:
...от 19.02.2004...
това е! :cry:
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Аватар
montreal

Мнение от montreal »

ти пак какво искаш ние чакахме 1 година!!!! :wave2:
какво става незнам!!!! :nenam: :nenam: :nenam: :nenam:
но е дълго!!!!! :nut: :smhair: :krila: :wave: :redghost:
Улесни читателите!!!Пиши на български!!!Ти си българин!!!!
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

fart написа: Моя случай е по-особен имам и сирийски паспорт та за това :wink:
Това ме разби :lol: :lol:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.