Нови български паспорти?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Нови български паспорти?

Мнение от IvHaydu »

Ха сега, ново 20!
http://www.burgasguide.com/modules.php? ... e&sid=1675

И сега какво, за година и половина да сменяваме тескеретата 2 пъти?
Или да чакаме?
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
fart

Re: Нови български паспорти?

Мнение от fart »

И сега какво, за година и половина да сменяваме тескеретата 2 пъти?
:beer: :beer: :beer: :beer:
Така излиза :roll: [/quote]
Botzo

Мнение от Botzo »

Mdam taka e.
Bradatiat ispanski kozel e ogladnial i sega 6te smeni vsi4ki teskereta 4e da mu napulnite 6iata. Mnogo mi e interesno kakvo novo 6te izmisli pak.

:evil: :metro:
▼

Мнение от ▼ »

Дрън дрън - тези които са си сменили скоро паспорта им пише 2009. Този документ не може да стане изведнъж невалиден така че не пишете глупости. Най-много да не те допуснат в някоя страна, но това си е вече друг проблем - документа си е валиден и с него можеш поне да се върнеш в родината.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

▼ написа:Дрън дрън - тези които са си сменили скоро паспорта им пише 2009. Този документ не може да стане изведнъж невалиден така че не пишете глупости. Най-много да не те допуснат в някоя страна, но това си е вече друг проблем - документа си е валиден и с него можеш поне да се върнеш в родината.
Хайде да не ми наричаш темата глупости, а??
Ако България стане член на ЕС през 2007 и ЕС има изисквания за паспортите им, тогава влизането в България (равнозначно на влизането в ЕС) ще става само с документи, валидни за ЕС.

Така че - послушай собствения си съвет и не пиши глупости!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
OCKAP

aa

Мнение от OCKAP »

IvHaydu има основание да се шашка от подобни публикации.
Ние, българите, може да си развяваме официални идеи от рода на това, че сме "бедна" държава.
Обаче иначе сме много отворени на нови технологии. И все повече почват да не ни вярват за бедността. Освен с прословутите кафенца за щяло и нещяло, ставаме все по очевидни със честите смени на документи, бакноти и т.н. Както и на уникални разпоредби важещи по много тънки правила за определен срок от време и за определени българи.

Така че, колко му е. Не са казали, не са го направили.
Аз и досега имам такъв сериозен документ - шофьорска книжка, на която си пише ясно дата на валидност, обаче само вида й в България отдавна буди искрен смях. А на мен никак не ми е смешно, понеже книШките хич бързо и лесно не се подменят. Особено, като нямаш намерение да си посветиш малкото слънчеви дни почивка в обяснения, мед.печати и укорни погледи от важни служителки.

Какво като на паспорта пише "валиден до..." Наистина е валиден до .... ама май до мястото откъдето нататък се прави бозата.

Е разбира се, най-вероятно няма да се стигне до прекратявяне на валидността на паспортите.
И да се панираме, файда няма, и това е истина.

Каквото е такова. Да сме живи и здрави.
* Всяка жаба... планина повдига !
** Сговорна дружина ... да си знае гьола !
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

bezkontaktni chipove
prastovi otpechataci
egati sveta
az se obiaviavam za suverenen chovek sled niakoia druga godinka
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Аз се притеснявам по повод на това, че паспорта ми изтича през май месец тази година; чудя се дали да го подновявам сега, или да изчакам до началото на 2006, когато според думите на българските политици (ама може ли да им се вярва? - едва ли!) ще започнат да издават новите паспорти.
Не ми се дават излишни пари, а и нямам намерение да се връщам в България до лятото на 2006г. (дано не се налага спешно да се връща който и да е от нас, че обикновено не е за хубаво).
Не знам, чудя се какво да правя...
:D :D :D
▼

Мнение от ▼ »

IvHaydu написа:....Не знам, чудя се какво да правя...
:idea: :beer: :beer: :beer: :?:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

▼ написа:
IvHaydu написа:....Не знам, чудя се какво да правя...
:idea: :beer: :beer: :beer: :?:
Ами то бирите са добри като идея, ама все пак...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Проблемът си е достатъчно важен и сериозен, така че ако някой знае нещо повече - нека да пише!
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Иване, при спешен случай и ако стария паспорт ти е изтекъл, от Посолството могат да ти издадат пасаван. Проблема е, че с него се прибираш до БГ, но там пак ще си принуден да си вадиш паспорт. И друго - те в началото на 2006 казват, че ще почнат да издават новите паспорти, но на теб ще ти отнеме поне 6 месеца докато си го получиш тук.
Изображение
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

мисля,че щом паспорта ти ще е валиден до 2009,никой няма да ти забрани за пътуваш с него,просто изистванията на ЕС ще са за всички,който си издават паспорти след 2007.Както се казвва-заварено положение ще е със старите паспорти,не се тревожете.Хайдук,ако съм на твое място,щях да извадя паспорт,като ми изтече стария(както казваш,не се знае дали няма да ти потрябва по някакъв спешен повод(да не става).Със сигурност няма никой да ти обяви за невалиден преди датата на изтичане,упомената на него.
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
OCKAP

A

Мнение от OCKAP »

Ами то на доста хора паспортите изтичат именно през настоящия период. Нали поради подобна причина, си изкарахме тогавашните "нови" паспорти. Аман.

Наистина, ако някой знае, да каже какво и как да се прави.

Още един въпрос:

Има ли проблем, при влизане в БГ с двойно гражданство, ако БГ паспорта ти е изтекъл?
* Всяка жаба... планина повдига !
** Сговорна дружина ... да си знае гьола !
Аватар
Rainmaker

Re: A

Мнение от Rainmaker »

OCKAP написа:Има ли проблем, при влизане в БГ с двойно гражданство, ако БГ паспорта ти е изтекъл?
za vlizane ne
vlizash si samo s canadskia passport
mislia che imash pravo na 3 meseca prestoi bez da plashtash viza za bg :)

i kato vlezesh ako se nalaga si vadish na mesto bg passport
inache moje sposkoino da si karash i s canadski samo
nai vutre za bg i lichna karta e dostatuchna
Заключено