:partytime: :partysmiley: Хайде, модераторите/администраторите,
Днес да почерпи Коко
-
Гост
Днес да почерпи Коко
Канадски гражданин се става веднъж, нали ? :haplio:
:drink:
Re: Днес да почерпи Коко
Това е, новините се разнасят мълниеносно.Ombudsman написа:Канадски гражданин се става веднъж, нали ? :haplio:
:partytime: :partysmiley: Хайде, модераторите/администраторите,![]()
:drink:
Ето, за всеки според любимата му напитка

- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
o-ho i ti si podanik na dartata Beti a?
predstavi si kvo shte stane ako tia predade posta na onia urungel s ushi-chinii i jena kamila m-m-m.
chezstito Koko.
predstavi si kvo shte stane ako tia predade posta na onia urungel s ushi-chinii i jena kamila m-m-m.
chezstito Koko.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Цялата церемония отне около час и половина, но повечето време отива за с бюрократични процедури - проверка на бумагите на всички дошли (120 човека в случая), след това и подписването на клетвения лист от всеки един по време на церемонията също отнема време.Sneji написа:Коко, я вземи разкажи с 2-3 изречения как мина.
ЧЕСТИТО и от мен!
Иначе самата церемония е следната - проверка дали всеки е донесъл необходимите документи за самоличност (прибират ти ПР картата), след това е същинската церемония - кратка прочуствена реч от имиграционния съдия, пак той чете самата клетва на двата езика - клетвата е да кажем 4-5 изречения (като разбира се накрая се споменава и кралицата
Паспорт ти дават когато кандидастваш за такъв. Издаването му става за 2 до 4 седмици (в зависимост от това дали ще отидеш лично или ще кандидастваш по пощата).Alina написа: ... А паспорта кога се очаква да ти датат. Сори че те питам в този така щастлив за тебе момент, но тук ми казаха разни цифри от порядъка на 1 година след това, та направо ми разбиха детските илюзии
Obey gravity ... It's the law!