Ot dnes predvijdat negativni temperaturi v Portugal i predlagat na naselenieto da se oblicha s topli drehi i da poglashta topli napitki..........xaxaxaxaxaxa!!!!
Strahuvat se, che povecheto ot tyah ne sa se sreshtali s negativni temperaturi i znam li kak shte go prejiveyat!!!!
Ami ako se donesat do Canada???
Nai trudno mi beshe da se naucha da ne ochakvam blagodarnost.
kolejkata mi britanka като си беше в Лондон за нова година каза, че предупреждавали хората да се обличат дебело, особено в северна Англия, където се очаквало темп да паднат до 5С
Властите в американските щати Масачузетс, Роуд Айлънд и Ню Джърси обявиха извънредно положение поради продължаващите снежни бури.
Досега 13 души са починали вследствие на студа.
.....
Като допълнение синоптиците съобщават, че на някои места се предвижда температурите да паднат до минус 18 градуса по Целзий.
......
Според учените това са рекордно ниски температури, измерени от 1892 година насам, посочва Би Би Си.
Лелей а днес сутринта беше -20 без вятър..малиии как ли оцеляваме тук.
Преди 3,4 дни бях по тези места цитирани в статията -Ню ИоРК,Мичиган ... и още не беше паднал големият сняг и не беше дошал големият студ ,температурите се колебаеха от -5 до 0 и прехваркаше лек сняг.Хората бяха нетипично облечени за Канадските географски ширини ,тук таме се виждаше някои с шалче и по рядко с шапка и по дебела врахна дреха и издаваха вид на почти замразващи,а само ден преди това трагваики от Торонто дневната темп. се колебаеше м/у -20-22 и на никои не му правеше впечетление.М/у другото в Н.И. като натрупа 1см. сняг го засипаха с 2 см. сол и булдозерите бяха по вече от леките автомобили по магистралите.Та кои на каквото е свикнал.
bateto написа:Преди 3,4 дни бях по тези места цитирани в статията -Ню ИоРК,Мичиган ... и още не беше паднал големият сняг и не беше дошал големият студ ,температурите се колебаеха от -5 до 0 и прехваркаше лек сняг.Хората бяха нетипично облечени за Канадските географски ширини ,тук таме се виждаше някои с шалче и по рядко с шапка и по дебела врахна дреха и издаваха вид на почти замразващи,а само ден преди това трагваики от Торонто дневната темп. се колебаеше м/у -20-22 и на никои не му правеше впечетление.М/у другото в Н.И. като натрупа 1см. сняг го засипаха с 2 см. сол и булдозерите бяха по вече от леките автомобили по магистралите.Та кои на каквото е свикнал.
Бате, защо не си вземеш един лаптоп в камиона и да пускаш репортажи във форума от мястото на събитието Ако се навиеш, сигурна съм, че много форумци ще искат да спонсорират начинанието
Аз си имам лап топ ,обаче нямам интернет,ползвам си го само с програмки за патническите карти,т.е. на някои места имам и опция на интернет ,но с/у заплащане и ако намериш спонсори нямам ништо напротив да го давам нещо като патуващ кореспондент,сте ми е като хапче против скуката.