Kpetrov написа:Anxeli, точно защото още не съм дошъл съм толкова толерантен и сдържан в изказването си!!!
Аз за себе си съм сигурен, че ще живея поне 5 пъти по-добре, за Мария вярно незнам и немога да я съдя, но изказванията и бяха малко пресилени не мислиш ли? Излезе, че виж ние в БГ имаме финансовата възможност да емигрираме а канадците са толкова зле, че немогат от собствения си град до 25 години да излязат!!!???
Извинявай, но....
Kretov, за съжаление не знаеш какво говориш, точно защото си още в Бг. Като дойдеш, не казвам че ще мизерстваш, ще идеш до Куба и до Доминиканската Република един два пъти. Но ще ти стане ясно, че си бял човек, ще ти хареса, тук отвсякъде ще те примамват нещата за които си мечтал и които си решил да си позволиш когато можеш. И така малко по малко, колкото повече печелиш, повече си позволяваш а спестявания нямаш, пътуваш на кредит и после връщаш, така е измислена цялата икономика тук. Ще си живееш като доволно прасе и ще се чудиш какви възрожденски сметки си си правил от БГ. Само по децата си колко пари ще пръснеш не мога да ти опиша. Нима не заслужават, сафари с лъвове, Марийнланд - шоуто с китове и делфини на Ниагара, плаж всеки уикенд, дрехи, сладоледи ... А за глезотиите за възрастни, няма достатъчно място просто. Затова хората не могат да си позволят големи неща, защото не могат да се лишат от малките. Ще видиш. А може и да си различен от нас пък знам ли, да се похвалиш след година две че и от жената и от държавата си успял да отчуваш някой лев. А дано

!