RRSP i kak wliiaat na detski i DDS

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

bgmontreal написа:какаду, с тоя ник не се сещам коя/кой си. на много хора съм обяснявал за РРСП.

Моля те пиши ЕМАЙЛ, защото хората тук предпочитат да смарт ассват, но не и да отговарят.

ЗА СВЕДЕНИЕ НА SMART ASS GUYS AND GIRLZ - ВЕЧЕ НЕ ПРИЕМАМ НОВИ КЛИЕНТИ ЗА ЛИЧНИ ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ, така че идиотщините с рекламата може спокойно да спрат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bgmontreal, това че не приемаш нови пациенти/клиенти и други от сорта го знам чудесно :-) и други работи знам нали съм фея :-) какво да се прави доброжелател решил да ти помогне се изказва неподготвено пък ние се забавляваме на ваш гръб - що пък не ... намери си моля чувството за хумор и си го ползвай по предназначение. :nut:
Гост

Re: RRSP i kak wliiaat na detski i DDS

Мнение от Гост »

kakadu написа:Dani, blagodariq che me nasochi kam toia forum, no parwia mi wapros mai pak shte e kam teb :wink:

Ti se opita da mi obiasnish za wrazkata RRSS i detski i DDS, no neshto ne shwanah, a me e sram da ti se obajdam pak, bi li go napisal za da moga da go procheta kogato mi triabwa :oops:

oshte neshto zapochnah rabota no tia w shomaja oshte mi prashtat chekowe - kakwo da prawia.
Sakratiha me za 3 meseca i pustia mu shomaj samo problemi :evil:
Какаду, може би трябваше да погледнеш актуалната тема във "Форум без име" във връзка с RRSP преди да питаш Дани в другия подфорум :)
Последно промяна от Гост на Вто Яну 11, 2005 4:15 pm, променено общо 1 път.
LaRue

Мнение от LaRue »

Koko написа:
bgmontreal написа: интересно ми е дали някога някой ще си направи труда да ми покаже тези мои прословути реклами, защото тук вече няколко хора питат за счетоводители и данъчни експерти, а никога не се споменава например "освен еди-кой си има ли друг" което ме води на мисълта, че явно само единици им се привиждат реклами (хи-хи)
интересно, че са все жени (хи-хи)
Може би е по-редно да кажеш - от няколко различни ника се задават въпроси за счетоводство, а дали зад тях стоят и няколко различни човека е малко спорен въпрос. :wink:
Коко, ползваш ли линка, който скоро ти изпратих?
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Как пък един не каза нещо по въпроса, а той е мнооооого интересен. Аз още чакам какаду да пише емайл или ЛС или телефон, но няма никой - намирисва на провокация, особено като се има предвид колко бързо се отговори
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

А на мен ми намирисва на кой ми ... в гащите .... :tk:
botzovtori

Мнение от botzovtori »

bgmontreal написа:Как пък един не каза нещо по въпроса, а той е мнооооого интересен. Аз още чакам какаду да пише емайл или ЛС или телефон, но няма никой - намирисва на провокация, особено като се има предвид колко бързо се отговори
Aз нищо не зная по въпроса, но съм на същото мнение като теб :wink: , и не мога да разбера защо не те харесват :wink:
Българска работа :wink:
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

LaRue написа: Коко, ползваш ли линка, който скоро ти изпратих?
Благодаря за линка, но не съм го използвал – не мисля че има смисъл.
kakadu

Мнение от kakadu »

survivor написа:Ami ponezhe si se obarnal(a) samo kam nego, ta zatova prilicha na lichna korespondenciya.
Koeto mi napomnya, che kampaniyata za danachnite deklaracii nablizhava:roll:
niamam komputar i hodia do universiteta.
beshe dosta studeno tia dni i ne mi se hodeshe, makar da ochakwah otgowor.
iawno ne sam bila prawa - tolkowa zloba i zaiajdania a otgowor niama
daje i Daniel ne otgowaria

zashto e taia zloba edin kam drug i taia neistowa zlach

aide sas zdrawe i wse shte nameria koi da mi otgowori, dano i wie namerite dushewen pokoi
Заключено