Тц, не ми е ясно.По-скоро виждам клишета и опит за оригиналничене.anxeli написа:Не, не цялото. Но значителен процент.
Дано вече ти е ясно.
За пестенето на пари в България
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
аз също съвсем точно мога да кажа,че съм избягал и от хората в БГ-от мизерията по улиците,от разбитите пътища,за хората-от зависттаи озлобението.Самите хора не са виновни,това е следствие от безпаричието.избягал съм и от безсилието ми,гледайки новобогаташите-борци,каратисти и подобни кратуни,които нямат образование,нямат ум за 2и2,но карат такива коли,каквито и тук не карат.Избягах и от рекета навсякъде и във вскички форми.Който иска,нека ме съди
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Ей,чшшшanxeli написа:Не, не цялото. Но значителен процент.
Дано вече ти е ясно.
Ами наричаите нещата с истинските им имена ,а не общо население.Като има крадливи цигани и друга паплач нека ги назоваваме конкретно.Аз лично не се притеснявам тия категории да ги нарека боклуци,а в частност за циганите ,че са цигани и мангали и за цялата останала зган от политици ,мутри и каквито там се сетите,но да обвиня населението ми се струва меко казано несериозно.
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Брях, на него расист му е името, било и ново поколение, той на мен ще ми прави забележка
???
А и за протокола, луканки не мога да правя, нито са ми крали, само плашех батето, спомних си че имаше мечти да увесва суджуци на бъдещата си къща в Созопол. Ама хората нещо нямат фантазия тази вечер. Много ги заболя за населението
.
А и за протокола, луканки не мога да правя, нито са ми крали, само плашех батето, спомних си че имаше мечти да увесва суджуци на бъдещата си къща в Созопол. Ама хората нещо нямат фантазия тази вечер. Много ги заболя за населението
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Хе-хе-хе.Аз се бъзиках,ама ти явно не стоплиanxeli написа:Брях, на него расист му е името, било и ново поколение, той на мен ще ми прави забележка???
А и за протокола, луканки не мога да правя, нито са ми крали, само плашех батето, спомних си че имаше мечти да увесва суджуци на бъдещата си къща в Созопол. Ама хората нещо нямат фантазия тази вечер. Много ги заболя за населението.
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Anxeli, точно защото още не съм дошъл съм толкова толерантен и сдържан в изказването си!!!
Аз за себе си съм сигурен, че ще живея поне 5 пъти по-добре, за Мария вярно незнам и немога да я съдя, но изказванията и бяха малко пресилени не мислиш ли? Излезе, че виж ние в БГ имаме финансовата възможност да емигрираме а канадците са толкова зле, че немогат от собствения си град до 25 години да излязат!!!???
Извинявай, но....
Аз за себе си съм сигурен, че ще живея поне 5 пъти по-добре, за Мария вярно незнам и немога да я съдя, но изказванията и бяха малко пресилени не мислиш ли? Излезе, че виж ние в БГ имаме финансовата възможност да емигрираме а канадците са толкова зле, че немогат от собствения си град до 25 години да излязат!!!???
Извинявай, но....
- drifter
- Обратна връзка:
tochica, права си донякъде. Но щом държавата ме принуждава да зарежа работата за която съм учила и която обичам и да си търся каквато и да е работа за оцеляване, защо да не сменя въобще държавата и да си търся оцеляването другадевинаги съм била на мнение , че както човек идва тука и почва да си търси каквато и да е работа по ресторанти и фабрики , само и само да не харчи прословутите " готови пари от България " и учи френски , колкото и да му се харесва или не , така и в България , човек може да направи същото .
Това ми напомня на бившата социална министърка Шулева, която в едно интервю твърдеше, че хората трябва да са гъвкави и да се преквалифицират без да му мислят. Ето, вика, аз бях електро инженер, но нямаше работа и се преквалифицирах и станах министър
Тая тема уж беше за пестенето в България, а пак се превърна в спор между вече емигриралите добре ли е или зле там от където са тръгнали. И то по спомени от преди години
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка