Тази пуста БИРА

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
podpravka

Тази пуста БИРА

Мнение от podpravka »

май ви понастъпих по мазола, А? :D :D :D
какво се хванахте всички за тази пуста :beer: то човек да не смее да си каже мнението. съжалявам, аз просто не пия бира. да ви е сладко и стига сте се стягали, че ще си помисля, че има защо, а все ми се иска да не съм съвсем прав - не повече от 45-50%....
Аватар
Koko

Re: Тази пуста БИРА

Мнение от Koko »

podpravka написа:май ви понастъпих по мазола, А? :D :D :D
какво се хванахте всички за тази пуста :beer: то човек да не смее да си каже мнението. съжалявам, аз просто не пия бира. да ви е сладко и стига сте се стягали, че ще си помисля, че има защо, а все ми се иска да не съм съвсем прав - не повече от 45-50%....
Да, мен ме настъпи по мазола и то много. Защото от както съм в Канада нещото което се опитвам да направя е да си приравня образованието към тукашното и съм почти на финала, плюс че работя и то по специалността си и определено започвам да съжалявам че си губя времето да отговорям на въпроси и да търся информация за такива като тебе. Затова ти предлагам вместо да задаваш въпроси, защо не се опиташ да започнеш да отговаряш на въпросите зададени от другите - да видим колко си компетентен.
Нищо де, ти ела в Канада и тя ще се погрижи за останалото.... :wink:
Plamen

Мнение от Plamen »

Коко, стига си заплашвал хората... :roll: Канада не е чак толкова лоша... :shock:. или поне не е ако както казваш си работим добри работи и имаме цели в живота...Подправката е нещо такова май...просто се опита да ни провокира да види кой колко може да носи...иначе си прав като дойде ще види и ще оцени това, което сега правим за него и другите. А докато не дойдат тука е все едно да обясняваш на сляп по рождение какво е зелена гора... :P
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ами когато си казваш мнението, имай предвид, че не ти усещам тона: дали е заядлив, закачлив или с друг оттенък. А и никъде не видях усмихнати емотикони.
И естествено, че ме настъпваш по мазола, защото като пиша тук, лишавам мен и семейството ми от свободното си време (между работата и ученето за твое сведение). А в повечето случаи пиша, за да подавам инфо. Колко е вярна, това е друг въпрос. Това, което пиша, е изстрадано от мен или от някого, когото познавам, или пък си правя труда да науча нещо специално заради питащите.
Та като видя нещо като твоето мнение, се питам: Заслужава ли си? Засега отговорът е пологителен - съдя от десетките ЛС, които получавам и на които отговарям.
Докога - не знам.

П.П. Баба ти Яга не съм я и помирисвала, за което съжалявам обаче. :plach:

На всички бабояговци: :beer2:
Обичам да преча
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

Изображение
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

Изображение
Plamen

Мнение от Plamen »

Абе то е ясно че всеки дава информация на базата на личния си опит...че как иначе...то тя е и най-ценна. А форума за това е форум- всеки да каже каквото знае...и за това обикновено има повече отговори...проблема е в начина по който казваме едно или друго. А и наистина е много важно да подбираме думите...тук тона не се усеща...вижда се само написаното...а то понякога не звучи така като ни се иска на нас... :wink:
Иначе Баба Яга я измислихме ние с Влади...нема лошо че стана традиция...и бирата не е лошо питие...лошо е когато пиеш сам...или с лоши хора...а какво пиеш е най-малко важния въпрос...
Ние с Нико по едно време бяхме стигнали до бой...обаче сега сме почти прятели :wink: и то без да сме пили бира... :shock:
Q

Мнение от Q »

Podprawka, horata sa kazali sas swetlo piwo kam swetlo badeshte. Ha nazdrawe :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ZouZou

ДА ЖИВЕЕ БИРАТА

Мнение от ZouZou »

podpravka написа:...какво се хванахте всички за тази пуста :beer: то човек да не смее да си каже мнението. съжалявам, аз просто не пия бира.....
Хе-хе-хе!!!
Ха по :beer: , че то ако действаме първосигнално, ще изгубим шареното и ценното от живота :duga: :duga: :duga:
Абе и аз не пия бира,нито вино,нито нещо по-така....най-много с някоя империалистическа кола да се опиянча....ама ако ми преброи човек виртуалните :beer: направо от изтрезнителното навън няма да ме пусне... :oops:
та смело народе, пийте си виртуална, пък и инстинска биричка.....лошо няма...еееееее без да се прекалява де!!! :lol: :lol: :lol:
:beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Не е важно дали пивото е светло или тъмно, важното е да е хубаво и най-вече да се пие в готина компания.
От това по-хубаво нещо няма, т.е. да се пие бира, но с приятели, защото без тях не може.

Наздраве и от нас на всички въздържатели и най-вече на хората, които умеят да ценят хубавото и качествено питие. :beer: :beer: :beer:
Kiwi

Мнение от Kiwi »

"... та кой си?
- Част от силата, която
желае зло, а все добро твори!"
Гьоте, "Фауст"

...........

Да, трябва да отбележим първото странно нещо в тази страшна майска привечер. Не само край павилиончето, но и по цялата алея, успоредна на улица "Малая Бронная", нямаше жива душа. В този час, когато човек сякаш нямаше вече сили да диша, когато слънцето, нажежило Москва, потъваше в суха мъгла някъде отвъд Садовое колцо, никой не беше излязъл под липите, никой не беше седнал на пейка, алеята беше пуста.
- Моля, газирана вода - поръча Берлиоз.
- Няма - отговори жената на павилиончето и, кой знае защо, се докачи.
- Бира има ли? - с дрезгав глас се осведоми Бездомни.
- Бирата я карат по-късно - отговори жената.
- А какво имате? - попита Берлиоз.
- Кайсиев сок, но топъл - каза жената.
- Добре, дайте, дайте, дайте!...
Аватар
miloto
Обратна връзка:

bira

Мнение от miloto »

Да, бирата!!!

Аз искам да кажа, че благодарение на тая "гадна" бира, в "отвратителната" Баба Яга се запознах с прекрасни хора, които са мои приятели, на които държа и за които съм винаги насреща.

И не е важно дали пиеш бира или не, важно е как приемаш хората и нещата.

Ела тук и ше видиш, че Баба Яга ще ти липсва, тук такова животно няма, животът е динамичен, няма време за такива неща.

Живи и здрави и много :beer: :beer: :beer: :beer: още да се излеят
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

Kiwi написа: ...........

Да, трябва да отбележим първото странно нещо в тази страшна майска привечер. Не само край павилиончето, но и по цялата алея, успоредна на улица "Малая Бронная", нямаше жива душа. В този час, когато човек сякаш нямаше вече сили да диша, когато слънцето, нажежило Москва, потъваше в суха мъгла някъде отвъд Садовое колцо, никой не беше излязъл под липите, никой не беше седнал на пейка, алеята беше пуста.
- Моля, газирана вода - поръча Берлиоз.
- Няма - отговори жената на павилиончето и, кой знае защо, се докачи.
- Бира има ли? - с дрезгав глас се осведоми Бездомни.
- Бирата я карат по-късно - отговори жената.
- А какво имате? - попита Берлиоз.
- Кайсиев сок, но топъл - каза жената.
- Добре, дайте, дайте, дайте!...[/color]
Le Maître et Marguerite de Bulgakov :wink:
-----------------------------

Vremeto, v koeto si izpil po bira s priateli, ne e izgubeno i ni6to ne moje da go zameni :idea:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Не е важно дали пиеш бира, а да си настроен палаво-закачливо и да си с отворено сърце!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено