Otkrivam sezona s interviewtata sled tonove nervi

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Canuck, мерси за информаццията :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

mi Canuck, ti si znaesh nai dobre.
Az samo ti kazvam che dori na niakoi landed im otkazvat ta ako im pokajesh che imash intervu pone moje da e po sigurno che shte ti dadat. Az ne sam expert, samo iskah da ti kaja che ti triabva viza shtoto edni poznaati misleha che kato otivat samo do Buffalo za intervu ne im triabva.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Drifter, сспокойствие се иска с тия тел. автомати :P Сядаш удобно във фотьойла, зареждаш се със суха храна и вода и почваш да въртиш шайбата и да чакаш. Една тайна: след като първият път изслушаш всички възможности за "натисни това и онова", следващия път вече знаеш кое да натискаш, без да трябва да ги изслушваш всичките наново, и го натискаш, още като започне рецитацията :lol: Така спестяваш малко време и доста нерви :lol: Обикновено за връзка с агент или секретарка, която да ти даде линия към някого, се натиска 0, или поне тук е така. Е, после с "асансьорната музика" няма оправия, трябва да чуеш цялото парче :lol:
todoto

Мнение от todoto »

Честито Canuck и от мен, стискам ти палци и на ръцете и на краката :wink: !

И къф е тоя лаф - густо майна. Ти нали си от Варна що я предаваш на Пловдив :lol: ?

Навремето ми даде ценни съвети за Румъния с тия румънски лафове ги изпошашках румънците и особено румънките 8) !
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

todoto написа: И къф е тоя лаф - густо майна. Ти нали си от Варна що я предаваш на Пловдив :lol: ?
Az vmesto nego 6te otgovorya po plovdivski: "Eeee, taina, maina!"
On si znae! :D :D :wink:
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Thanks, Todoto! :P

A, inache Paraglider ti e otgovorila ot chasti na vaprosa :lol: Pochti vsichki moi priyateli i poznati tuk sa ot Plovdiv i izobshto v Ottawa, plovdivskite imigranti sa mnozinstvo, ne znam zashto i pochvat da mi vliyayat na govora osezatelno, mayna. :P Abe, karay, vajnoto e, che sam na pat da naucha oshte edin chujd ezik. 8) :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Гост

Мнение от Гост »

Canuck написа:Thanks, Todoto! :P

A, inache Paraglider ti e otgovorila ot chasti na vaprosa :lol: Pochti vsichki moi priyateli i poznati tuk sa ot Plovdiv i izobshto v Ottawa, plovdivskite imigranti sa mnozinstvo, ne znam zashto i pochvat da mi vliyayat na govora osezatelno, mayna. :P Abe, karay, vajnoto e, che sam na pat da naucha oshte edin chujd ezik. 8) :beer:
:lol: :lol: :wink:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Eй, трябва да дойдем към Отава значи, за да видим малко нашенци. Аз само няколко в Hull знам. Тук всички са от Софето. Канук, честито, не знаех че не си Канадец. Не влизам всеки ден. Помня че веднъж някякъв се подразни от твоя адрес. Както и да е, успех :) .
Заключено