[quote="Mark"][quote="Alex_dim"][quote="Lemony"]...
I s evreite i arabite problemat e edin i sasht.
....[/quote]A, много е голяма разликата. Не съм чул някъде по света евреи да се самовзривяват, избивайки невинни хора и да обявяват [i]джихад[/i] на цивилизования свят. [/quote]
Toj ewrejskiat Djihad e drug tip - Nowa tehnologia - bez mnogo demostracii - tiho i efektiwno. [/quote]
би ли ни светнал за този джихад ?
[quote="▼"][quote="poumpy"]..би ли ни светнал за този джихад ?[/quote] Абе не знам за джихад ама [color=red]МОСАД добре чисти напоследък[/color] [/quote]
Приятелко Роза Както и мария ти го е казала в демокрацията няма нищо такова. ... Но засега очевидно номера няма да мине или поне до Юни 2005.
Приятелю,ти сам го каза.В Квебек има демокрация и свобода на словото.Ако не беше така,корумпираните типове като Шаре щяха да си развяват байрака на воля и никой нямаше да посмее да им държи сметка.
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
Roza написа:
...В Квебек има ... свобода на словото...
Eй това ме разсмя.... Ти новини не слушаш ли??? Тук освен инциденти и катастрофи друго не коментират. А каква я вършат политиците им - "ни вопъл, ни стон..". Я виж докъде я докараха със "скандала на командитите"
П.П. За тези които си мислят 4е искам да правя бг пропаганда искам да отбележа 4е не искам нищо да намеквам от рода "Колко е зле в Ка и колко добре в Бг". Но и за истините не съм сляпа...
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Добро утро и добре дошли в страната на чудесата и на голямата далавера.Ми не ви ли идвало на ума ,че те там кадето са с...и/канадците / ние сега от там ядем/балгарите/.Разликата е само,че нашите бели якички и така наречената политическа класа /в Бг./ не е елиминирала или сложила под контрол насилието, престапноста и всякакви нерегламентирани от закона публични изяви нарушаващи сигурността и безопасността на редовия гражданин,а тук са успяли защото са разбрали мадро,че без това обстоятелство няма как да си разиграват баирака и да си вартят далаверата .
То и разликата в културите си оказва влияние ,както сам казвал и друг пат тук /канада/ малко вожд много индианец,там /България/ много вожд малко индианец.