DAITE MI SAVET
DAITE MI SAVET
zdraveite na vsi4ki .Kazvam se Petia i sam nai novia u4asnik vav foruma Sega 6te vi razkaga za na6ite pregiviavania okolo emigriraneto v QUEBEC.Minalata godina podadoxme dokomentite mart mesets i na 28 10 2004 bixme na interviu az biax vode6tata a zabravix az asm omagena i imame dete na 2 god .na interviuto ni skasaxa za6toto biaxa ni pisa li mnogo ezik i frenski i angliiski a moge da pitate koi ni podpalni dokumentite emi doverixme se kato kone s kapatsi na posredni4eska firma i taka sled dalgo t4akane i u4ene na frenski i dosta boxar4eni pari sega sme na izxodna pozitsia.Molia vi ako ima niakoi koito da znae kakvo i ot kade da zapo4na ot na4alo neka da pi6e SAMO ZNAIA 4E NIAMA DA SE OTKAGA. BLAGODARIA VI
Нищо не ти пречи да подадеш отново документите, само че този път не използвай разни посреднически фирми!
Мисля, че 6 месеца беше изискването да се изчака до новото подаване /след отказа/.
Докато дойде време за датите, имаш достатъчно време да научиш френски до 5-6 ниво - просто учи. В документите е достатъчно да пишеш 5-6 ниво.
А и още нещо - подгответе почвата с второто дете
- казват, че по-бързо течала процедурата.
Успех!
Мисля, че 6 месеца беше изискването да се изчака до новото подаване /след отказа/.
Докато дойде време за датите, имаш достатъчно време да научиш френски до 5-6 ниво - просто учи. В документите е достатъчно да пишеш 5-6 ниво.
А и още нещо - подгответе почвата с второто дете

Успех!

vapros
Koe nivo na frenski vi biaha pisali otm firmata i neshto drugo po moi nabludenia tezi koito sa polzvali uslugi na firmi mai sa gi skasali i go shchitat kato fakt koito pokazva che tarsiat niakoi drug da im svarshi rabotata i che ne sa sklonni da se opraviat sami dano da barkam no mislia che tova sam go chuval na zbirkite
NE SE OTKAZVAITE USPEH
NE SE OTKAZVAITE USPEH

Kolkoto ti e goliamo sarceto, tolkova e goliam i svetat koito iskash da vidish.....
- estoyanova
- Обратна връзка:
Торнадо,фирмите които готвят докс се знаят!Те не са толкова много но например хора минали от Жана Е ги късат на интервютата.Познават ги заради калпавите им преводи и неточните неща при оформяне на формулярите.Например Жана Е ползва пишеща машина и веднага ги хващат.Има специални изисквания за преводите които те не правят по начин,който трябва да те изстреля на върха.Например на хора които незнаят нито английски нито френски Жана Е им пише 7/8 за френски и 10/11 за английски.До тук добре,а на самото интервю?
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
- estoyanova
- Обратна връзка:
Тогава irra,bravo na vas!No ima adski mnogo koito na interviutata gi precakaha zaradi Gana E.A i te pi6at visoki niva na ezicite no kogato ima6 6 meseca do interviu ne bi mogul da dostigne6 nivo 8 i da se skusa6 ako po4va6 ot A i B.Osven tova se okaza 4e burkat v prevodite i na interviuta interviuira6tite izpadat v nedoumenie.Slu4aite sa mnogo...
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Здравейте!
На petia2004 мога да кажа да не се отчайва и да опита пак. Но дали само високите оценки на езиците са проблем?!
За " Жана-Е": тези , които ползвате техните услуги не се притеснявайте от изказването на estoyanova. Аз ползвах техните услуги и минах интервюто без проблем. За това колко да ми пишат за езиците МЕ ПИТАХА. Защо ползвах "Жана-Е"-защато не знаех бъкел френски, защото знаех че процедурата върви много бавно ( при мене се наложи отлагане на изпращането на вторите документи, за да уча френски-дойдоха за 2 месеца след първите, а след като вторите получих дата за интервю след 45 дни ). Освен това останах с впечатлението, че каките от офиса на Жането са доста запознати с процедурата и са педантични. А и шкафчето им беше пълно с папки на мераклии, та си мисля доста хора от там минават, а после във форума не казват за да не ги мислят за будали. Фактът си е факт-искат пари, но каквото трябва го правят. И още нещо-според мен най-тънко се попълват документите като първо си дадеш дипломите и т.н. на преводач и после просто преписваш професии, години и т.н.
Хайде със здраве и учете френски! И успех!
Сега сигурно ще започнат да ме плюят, но по-добре да ме плюят, отколкото някой кандидатствал с Жането да не мигне цяла нощ...
На petia2004 мога да кажа да не се отчайва и да опита пак. Но дали само високите оценки на езиците са проблем?!
За " Жана-Е": тези , които ползвате техните услуги не се притеснявайте от изказването на estoyanova. Аз ползвах техните услуги и минах интервюто без проблем. За това колко да ми пишат за езиците МЕ ПИТАХА. Защо ползвах "Жана-Е"-защато не знаех бъкел френски, защото знаех че процедурата върви много бавно ( при мене се наложи отлагане на изпращането на вторите документи, за да уча френски-дойдоха за 2 месеца след първите, а след като вторите получих дата за интервю след 45 дни ). Освен това останах с впечатлението, че каките от офиса на Жането са доста запознати с процедурата и са педантични. А и шкафчето им беше пълно с папки на мераклии, та си мисля доста хора от там минават, а после във форума не казват за да не ги мислят за будали. Фактът си е факт-искат пари, но каквото трябва го правят. И още нещо-според мен най-тънко се попълват документите като първо си дадеш дипломите и т.н. на преводач и после просто преписваш професии, години и т.н.
Хайде със здраве и учете френски! И успех!
Сега сигурно ще започнат да ме плюят, но по-добре да ме плюят, отколкото някой кандидатствал с Жането да не мигне цяла нощ...

Гледай, гледай, Наско, хубави жени докато си в БГ, 4е като доидеш тук ще се наложи да си сменяш критериите...Или ще трябва о4ила да си слагаш, 4е хубавите кебекарки са като игла в купа сено :wink:naskoflex написа:е да ама ако бях отишъл пак,щеше да отвлече плувката това маце :)
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
То май в цяла плевня ще я търси таз игла.maria29 написа:Гледай, гледай, Наско, хубави жени докато си в БГ, 4е като доидеш тук ще се наложи да си сменяш критериите...Или ще трябва о4ила да си слагаш, 4е хубавите кебекарки са като игла в купа сеноnaskoflex написа:е да ама ако бях отишъл пак,щеше да отвлече плувката това маце
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд