Roditeli turisti

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
dokidok

Roditeli turisti

Мнение от dokidok »

Kade beshe temata otnosno pokanwaneto na roditeli na gosti w Canada. I nqkolko konkretni waprosa.
1. moje li da se kupqt bileti predwaritelno, bez da imat viza
2. kolko gore dolu struwa zdrawnata zastrahowka i kade e dobre da se naprawi
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Mисля, че беше тази
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
nadiaK.

bileti

Мнение от nadiaK. »

Zdravei ,tova e infoto http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=59
Suvetvam te da kupish bileti sled kato im dadat viza,no ne ti prechi da rezervirash.maika mi i svekur ,mi poluchiha vizi 10sled podavaneto.
Biletite kupih ot editours@abv.bg,jenata se kazva Didi i mnogo pechena ,sofia -vancouver -sofia za 676ev.mislia ,che e super,tova e s pensionersko namalenie i fiksirani dati.TOva e priasno info zastoto idvat na 28.01.
uspehiii
Аватар
dokidok

Мнение от dokidok »

Ot koga zapo4wa da te4e turisti4eskata viza? Ot datata na izdawaneto ili ot pristiganeto w Canada?
speedy

Мнение от speedy »

dokidok написа:Ot koga zapo4wa da te4e turisti4eskata viza? Ot datata na izdawaneto ili ot pristiganeto w Canada?
Визата и престоят в Канада са две различни неща.

Визата (еднократната) ти дава право да отидеш до Канада и ако всичко е наред, имиграционните власти ще ти я задраскат и ще те пуснат да влезеш. Ще ти сложат печат в паспорта и на този печат ще напишат крайната дата за напускане на страната - максимум до 6 месеца от влизането, но може и да е по-малко. По тяхна преценка.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Заключено