Загубен резултат от IELTS в Букурещ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Siluet
Обратна връзка:

Загубен резултат от IELTS в Букурещ

Мнение от Siluet »

След една година чакане от получаване на фалов номер, реших да ги проверя в Букурещ дали всички документи са ни наред. Зарадваха ме че не са получили резултата от ИЕЛТС, обадих се веднага в Британскиа съвет понеже те трябваше да изпратят едното копие директно там, и те ми казаха че имат разписка от посолството че са получили резултата. Кои знае каде са го хварлили, мамка им мамалигарска!!! Ако някой е имал подобна ситуация моля споделете!
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Нищо ново под слънцето!Как ти звучи след 4 години чакане загубен целият пакет с документи при заведен файлов номер????
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Отиваш в Британски съвет/ако не си го направил вече/ и срещу 20 лв мисля беше таксата/последно/ си взимаш копие на резултата.Длъжни са да ти го издадат и им го изпращаш.Големи мизерници и нещастници,нали?
Аватар
Siluet
Обратна връзка:

Мнение от Siluet »

estoianova, razbrah che si kontaktuvala s Bukuresht chres e-mail, poneje nikade ne vidiah obiaven takav za kontakti bi li mi go dala za da im bodna niakolko vaprosa. Blagodaria ti za vnimalieto.
Аватар
Siluet
Обратна връзка:

Мнение от Siluet »

Опааа намерих го е-меила им bucst-im@dfait-maeci.gc.ca нали е този, ама дали ще ми отговорят ще видим.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Siluet az ti pisah e-mail.Ne si li go polu4il?Sega 6te ti go izpratia pak=Da na tozi im napi6i
Заключено