interviuj ili ala bala rabota

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lense789

interviuj ili ala bala rabota

Мнение от lense789 »

privet na vsi4ki, iskam da zadam edin vupros kakvo e tova koeto se ustroiva v kinozalata na voennomed. academia, na 04 .02. 05 v 18.30 4.i na 05 02.05 ot 10 sutrinta , predvaritelno blagodaria
imam si edna me4ta i tia e da leja vurhu planina s pari, po al bosh
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Edin vid reklama na emigraciata v Quebec i niakoi raziasnenia i novosti ako ima takiva
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: interviuj ili ala bala rabota

Мнение от sasho71 »

lense789 написа:...kakvo e tova koeto se ustroiva v kinozalata na voennomed. academia, na 04 .02. 05 v 18.30 4.i na 05 02.05 ot 10 sutrinta , predvaritelno blagodaria
това се нарича "зарибяване" на кандидат-емигранти :D там ще чуеш за най-великата страна, с най-високия стандарт, с най-ниската престъпност и ткива подобни...
bp_de

Мнение от bp_de »

Mnogo pati sam si kazwal -ako sam w BG -i ima
nqkakwo takowa meroppriqtie -da otida i da pozadam malko waprosi na
lektora - predpolagam 4e ste se widi w 4udo- :-)
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

bp_de, че сподели тия твои въпроси , не че аз ще ходя( в прованса съм) ама може да се намери проводник на вижданията ти.Ходил съм на такава презентация във Враца и меко казано не ме заинтригуваха с нищо -обичайните дивотии ,бла-бла-бла.Може този път да кажат нещо интересно ама пинизите,тънкостите и подводните камъни освен от тука няма откъде да се узнаят-Няма да давам примери с редови учасници,администратори и модератори(стари и по-нови) да не взема да пропусна някой ама както е казал -"Бий самара та да се сеща магарето",като благодаря на всички за инфото щото има още какво да науча :?
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено