Преди бях питал същото, но не успях да си намеря, затова сега повтарям въпроса си:
Някой да си е купувал наскоро CD-та с по-голям капацитет от 700МВ?
И да знае откъде може да се купят?
Благодаря ви предварително!

Ако ще си купуваш нещо ново от България - няма смисъл, тук ще намериш всичко, което търсиш, на сходни цени...Valdi написа:Ще сложа и моя въпрос в тая тема! Ив, понеже знам че си донесе РС-то от България, сподели сега, заслужаваше ли си или не! Щото и други мислят да направят подобно нещо. И каква е цената на компонентите там? Например колко струва един Флаш-Рам 1 ГБ например или една записвачка да речем?
Ами за сега не ми се купува DVD-записвачка, искам да му използвам максимално ресурсите на моя, пък после ще видим...sasho71 написа:и аз не съм виждал, Иване! Май вярно ще излезе, че това е направено със цел- ако записваш филм един диск да не ти стига и да си купиш още единпо принцип повечето филми са над 710-720 МБ и по тоя начин си прецакан.
Абе нищо не е случайно тука, не разбра ли, големи хищници са канадците, и не са толкова тъпи колкото си мислехме![]()
Все пак си вземи DVD de, къв ти е проблема , 4.7 GB, аз така по 6 филма съм си записал на едно DVD.
naprotiv povecheto filmi se subirat na cd 700 mbsasho71 написа: Май вярно ще излезе, че това е направено със цел- ако записваш филм един диск да не ти стига и да си купиш още един
thanks, kakto vinagi adekvaten otgovorrath10 написа:az si kuph ot germania, oste imam okolo 45 CD-ta ostanali
Ами идеята е добра...Rainmaker написа:ne e li mnogo skupoIvHaydu написа:
Има пакет от 5 CD - 850МВ - 9$.
az vzimam 100 cd 700 mb za $17
po evtino shte ti e da razdelsih filma s niakoia programka kato avi splitter i da go slojish na 2 CDta.