alisa написа:podpravka написа:Val хвана ме натясно. пропуснал съм да благодаря. правя го сега с голямо извинение на всички които са ми отговорили, но въпроса ми беше лесен все пак не мислиш ли? не беше от категорията "забранени въпроси"
todor73 ти нали нямаше да пишеш повече

не е лесно нали и аз се заричах да спра да го правя но безделието друго не ражда явно.
четете мнението ми малко като дявола евангелието. писах много ясно "разни субекти, за които не се знае нищо". може и никога да не стана признат химик биолог ит.н. в Канада но поне няма да ме е срам да го напиша и да се подпиша под него. както не ме срам да призная, че съм сбъркал и съм пропуснал да благодаря. това е разликата между loser и мен.дано я схаваще и изобщо какво искам да ви кажа. аз не съм лузър в България няма причина да не успея и в Канада, но и да не го направя няма да ме е срам да си го призная. а вие смеете ли?
nikoi ot horata koito sa preminali prez tochkovata sistema ne sa bili losers v BG kato se imat v predvid iziskvaniata za obrazovanie, ezik i opit. tuk obache realizatsiata chesto pati e svarzana s dalgi protseduri i mnogo burokratichni spanki za koito nikoi ne e podoziral predi da doide tuk. mnogo hora uspiavat, no tova kostva mnogo vreme, sredstva, uslilia i nervi. taka che neka sme blagodarni na horata koito pomagat tuk s opit i mnenia a ne s leka raka da gi obviniavame i narichame losers. ne e pochtenno da komentirash taka neshto predi da si go izpital na garba si. kato doidesh togava pishi ot sobstvenia si opit na emigrant.
Alisa не съм искал да наричам никого loser. аз бях определен на такъв само защото изказах собствено мнение - нещо което видимо тук не се харесва и търпи. мисля че вместо да се правите на ощипани госпожици вие там в Канада можете да се опитате да разберете какво липсва в информацията, която подавате. Сега ще кажете, ще ме нападнити, че никой не ми е длъжен на мен с информация и че съм неблагодарник - те хората ми дават пък аз искам и още (твойта мама българска неблагодарна) това е така, но и аз не съм длъжен да вярвам 100 % и да си мълча ако виждам някакъв проблем.
Ако това не ви харесва, ОБЕЩАВАМ от сега нататък да пиша само благодарности и благодарности за пълната и полезна и незаменима информация, която ползвам тук. но така имам чувството, че се връщаме в годините на чичко Сталин ( без да го познавам )
факт е че повечето в този форум са анонимни, без местожителство, професия и друга лична информация. ЗНАМ, не искам заплата, любовници и политически пристрастия, но все пак тук информацията идва от неясни субекти и когато установиш, че е непълна и неточна (понякога - такова е заглавието на темата) се чувстваш подведен. и когато споделиш това твое чувство те изкарват неблагодарник, loser, предлагат ти да спреш да четеш и да се оправяш сам. ноли съединението правеше силата и в Канада, а?