ZA kade barzate hora to tam ne e rai
ZA kade barzate hora to tam ne e rai
I az biah taka ama kato vidi chovek togava razbira .
Shansovete sa vi malki za klaficirana rabota.
No gi ima .
Personal mnenie
A zabravih ne e taka dobre plateno kato USA
Uspeh na vshichki .
Imaite edno na um.
No gi ima .
Personal mnenie
Uspeh na vshichki .
Imaite edno na um.
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
ako искаш да знаеш тук във форума има още един голям почитател на китайките, ама не ще да си признае публичноgoliama mechka написа:da da,за китайките знаемsasho71 написа:aaa, ми то и там има конкуренция , какво си мислиш.gez написа:Mojesh da stanesh samo striiptiziorka, nali albatros???нали не си мислиш че само българките са хубави
![]()
![]()

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
айде бе,кой може да е???????sasho71 написа:ako искаш да знаеш тук във форума има още един голям почитател на китайките, ама не ще да си признае публичноgoliama mechka написа:da da,за китайките знаемsasho71 написа:aaa, ми то и там има конкуренция , какво си мислиш.gez написа:Mojesh da stanesh samo striiptiziorka, nali albatros???нали не си мислиш че само българките са хубави
![]()
![]()
По принцип няма лошо в китайките,и мен ме впечатляват,най вече филипинките,много са хубави,бе..... Ама булчето е до мен е не ми се рискува

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Re: ZA kade barzate hora to tam ne e rai
че кой ти е казал че бързамеivailo1968 написа:I az biah taka ama kato vidi chovek togava razbira .
No gi ima .
Personal mnenie
Uspeh na vshichki .
Imaite edno na um.

Много зависи от тебе- ако езика ти е зле, имаш малко пари, нямаш добър стаж и търсена професия, то тогава Канада не рай , а ад ще ти се стори :idea: Тя при всички положения е рай за индийците и другите от таз част на Азия, но ние все пак не сме слезли от дървото и да бичиш във фабрика за минимална заплата и да се радваш,че може да си платиш наема и да си купиш евтини чорапи от Уолмарт- НЕ си струва!
Кой е този ? Я го издайsasho71 написа:ako искаш да знаеш тук във форума има още един голям почитател на китайките, ама не ще да си признае публичноgoliama mechka написа:da da,за китайките знаемsasho71 написа:aaa, ми то и там има конкуренция , какво си мислиш.gez написа:Mojesh da stanesh samo striiptiziorka, nali albatros???нали не си мислиш че само българките са хубави
![]()
![]()