Аз пак започвам с тъпите въпроси
Тоя път много се вълнувам като как изглежда писмото, с което пристигат медицинските. Идеята тук е, че си имаме едно мааалко проблемче с пощаджии, пощенски кутии, добронамерени съседи и т.н.
Здравейте,,
майка ми сега ми пише, че снемките за медицински се правели на някаква специална хартия. Фотото вв което ги правели било на Попа до "Мимас" на спирката на тролея на бул. "В. Левски"
Каквито снимки изровиш все стават. Пише да са скорошни, ама ние бяхме забравили за снимките и на децата бяха от преди две години. Никой във вита няма да проверява къде са ви направени снимките.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Kakvi snimki be hora??Nali v paketa s dokumenti, koito se izpra6ta sled intervuto slojihme po 7 snimki!Sega dopalnitelno li?Mislya, 4e ne tryabvat!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Трябват, трябват.
Има по една залепена от тях на първия лист от медицинските който ти пращат в плика. А на другите два листа които си стоят във Вита ти си залепваш донесени от теб снимки.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Meдицинските си ги получихме с по 1 залепена снимка и още 2 прикачени с кламер.И така ги занесохме във "Вита" на прегледа днес.Не са ни искали още снимки.Преди това бяхме изпратили по 6 снимки.
Някъде лятото, но ни загубиха един документ нашите пощи (сертификата на дъщеря ни, която на интервюто не беше още родена. И после пращаха дубликат от Виена, а междувременно от Румъния ни върнаха цялото досие заради сертификата.....абе сложно стана и се забавихме , ама вече всичко е наред и днес се оказахме много здрави и подходящи за емиграция
Taka e!I az taka mislya, a i na6ata u4itelka kaza sa6toto!t.e., 4e nyama nujda ot drugi snimki, 4e meditzinskite formulyari 6te si doidat sas snimki zalepeni na tyah! Spored men, ako nyama zalepeni snimki, zna4i 6te si nosim, no ako ima ne!
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Да ви кажа имам сигурна информация, че в Букорещ са почивали до 12.01 и значи, че сигурно сега тепърва ще почват да пращат документите за медицински и други естествено. Но нас ни валнуват на този етап само медицинските
Ще чакаме ....