малко ненадейно получихме писмо от ministere des relation ............. с което деликатно ни подканят да тръгваме
остава и чартър да ми пратят
в писмото пише че ни очакват, какво би било хубаво да си носим и т.н.
за престижна работа нищо не пише
най - интересното е че е с обратен адрес: Manchester, PA U.S.
някой получавалли е подобно нещо или аз се ползвам с особено внимание
явно канадците не могат да си представят че има българин който не се е засилил към летището веднага след интервюто
Mного интересно.
Monny ти вече ходил ли си в Канада и имаш ли PR.
Защото чухме, че хора които са ходили и са се върнали в БГ и даже май са стояли около една година в БГ, също са получили такова писмо.
monny написа:малко ненадейно получихме писмо от ministere des relation ............. с което деликатно ни подканят да тръгваме
явно канадците не могат да си представят че има българин който не се е засилил към летището веднага след интервюто
ami помисли си дали не си декларирал повечко парици, и с нетърпение чакат да ти ги приберат
sasho71 написа:ami помисли си дали не си декларирал повечко парици, и с нетърпение чакат да ти ги приберат
въпросът защо им трябват емигранти сме го коментирали - за пари
но ти даде съответната конкретика, май вярно писахме повече от необходимото, за да правим впечатление
но недвижими имоти не съм писал
camedia - не съм ходил и връщал и единствените които познавам такива са милото и кипъра, другите се крият
имам чувството че черните и жълтите май им станаха много и май са решили да не изпускат нито един бял
monny написа:малко ненадейно получихме писмо от ministere des relation ............. с което деликатно ни подканят да тръгваме
I nie poluchihme neshto podobno, samo che nikade ne pisheshe nishto za tragvane
Po-skoro dokato si ckahame visite da ponauchim frenskiq i da se svarjem max barzo s orderite blah blah
I naistina RETURN TO
beshe USA shock:
Zdravejte,
I nie poluchihme takova pismo na 12-ti tozi mesec.
Izprateno e uj pod predlog, che blankata im e nova. Chestno kazano i na men mi prozvucha kato podkana chas po skoro da se kachvame na samoleta.
I nasheto pismo e s adres na podatel i return address Manchester, US?!?...
Pozdravi,
Vesi i Ivo
monny написа:camedia - не съм ходил и връщал и единствените които познавам такива са милото и кипъра, другите се крият :D
имам чувството че черните и жълтите май им станаха много и май са решили да не изпускат нито един бял :D
zvichi primamlivo no za sajalenie ne e viarno
a miloto i keeper-a naistina sa mnogo doblestni da si kajat
nadiavam se che vse oshte sa dobre - posledno kato gi chuh predi okolo mesec biaha dovolni.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
milena&romi написа:И ние на 12.01 получихме такава брошура.Това според мен е да ти напомнят какви документи да не забравяш да си носиш, както и пари за пурвите 3 месеца.
точно това пише. (факснаха ми брошурата) и хората обясняват какво е хубаво да имате.
camedia - не съм ходил и връщал и единствените които познавам такива са милото и кипъра, другите се крият
имам чувството че черните и жълтите май им станаха много и май са решили да не изпускат нито един бял
Имах предвид, че има хора които отиват вземат PR връщат се замалко в БГ после пак отиват
Писмото е с обратен адрес "Manchester, PA U.S.", защото показва бъдещите намерения на новообразуващата се държава Квебек да анексира нЕкои територии от Големия южен брат...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!