kakvo stava s interviewtata
kakvo stava s interviewtata
njakoj znae li kakvo stava s interviewtata
zasto oste njama nikakvi vesti
podala sam dokumenti na 15 sep
molja pishete
zasto oste njama nikakvi vesti
podala sam dokumenti na 15 sep
molja pishete
- coolcoldy
- Обратна връзка:
Вярно доста дълъг срок,направо си е за притеснение,но не се отчаивай.
При нас нещата са все още на етап 15дена след изпращане на документите до Виена.Чел съм във форума,че за такъв срок много от "колегите" са ги питали по е-майла"какво става"
При нас нещата са все още на етап 15дена след изпращане на документите до Виена.Чел съм във форума,че за такъв срок много от "колегите" са ги питали по е-майла"какво става"
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Абе хора, май така и не разбрахте че по административни причини интервюта ще има чак през април. Така са отговорили от Букурещ на запитвания на няколко човека. А щом интервютата са през април, нормално е поканите да започнат да идват към края на януари или началото на февруари.
Знам, че е много притеснително всичкото това чакане, ама какво да се прави
Късмет на чакащите интервю
Знам, че е много притеснително всичкото това чакане, ама какво да се прави

Късмет на чакащите интервю

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

ami az podadoh na 15 septemvri i polu4ih samo uvedomlenie 4e sa mi polu4ili parite no nito data nito orientirova4no koga ste e datata. 4eta vav foruma 4e pri izprastane na pismo kazvat koga stee interviewto gore dolu bez da nasro4vat data
A kakvo ste stane ako vaobste ne se svarjat s men
Trjabva li da im prastam pismo
A kakvo ste stane ako vaobste ne se svarjat s men
Trjabva li da im prastam pismo
chakane
Nie sashto gi pusnahme na 21.12.04 sDHL i niamame oshte pismo 

Ние ги пуснахме на 15.12.04 и получихме потвърждението на 11.01.05, а те са го изпратили от Виена на 05.01.05. Така че всеки момент ще пристигне и твоето.trans написа:Те интервютата ясна че ще се бавят ама и потвържденията за получени документи съща лиНие ги пуснахме с DHl и на 23 12 2004 според сайта са пристигнали щеше ми се да са ни върнали отговор вече:(
Е ще чакаме имаме ли друг избор![]()
Хайде сега и от мен едно - ЧНГ!!!!

Бъдете всички живи и здрави и дано късметът е винаги с Вас!!!

vapros
A pishat li v koia polovina na 2005 da chaksh data za intervu
Re: vapros
Пишат за втората половина на 2005. Някой да каже кво значи това!? :idea:tedo написа:A pishat li v koia polovina na 2005 da chaksh data za intervu
Здравейте на вси4ки и особено на гайдаирте
В това 4исло сме и ние ,които м.юни пуснахме документите ,а месец септември допълнителен такъв.Ни вест,ни кост!!!Така ,4е спокойно го давайте и у4ете френски
Ще си имаме дати4ки скоро!!!

В това 4исло сме и ние ,които м.юни пуснахме документите ,а месец септември допълнителен такъв.Ни вест,ни кост!!!Така ,4е спокойно го давайте и у4ете френски

Ще си имаме дати4ки скоро!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
-
- Обратна връзка:
- Bily T
и аз съм така
аз също пуснах документите си на 20.12.04 и още нямам потвърждение, че са получени. На кой сайт казжате, че може да се провери дали са пристигнали?
Благодаря Ви предварително
Благодаря Ви предварително
NO PAIN NO GAIN