Zdraveite
Imam vaprosite s otgovorite za testa, koito davat v momenta za industrial electricians v Toronto, ON.
Ako niakoi se interesuva da mi pusne licno saobshtenie.
Electrical licence
- gez
- Обратна връзка:
Electrical licence
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
- gez
- Обратна връзка:
Da...za sajalenie triabva da imash min 5 godini trudov opit za vseki edin electrical licence, koito iskash da vzemesh. No ima i hubava novina - niama nujda da imash trudova knijka!!! Triabva ti pismo ot rabotodatel na firmena blanka (po vazmojnost). Niama nujda i ot pechat!!! Sam se seshtash, che veche i ti moje bi imash 12-13 godini staj..
Gez

Gez
Ма.. му ста.. започвам да "сфащтам", как бачка канадската система.
Ерго, най-правия път винаги е кривия път!
Те си знаят, че го правим ама се правят на ударени
и т.н.
Де да го знаех това у нас имах точно такъв фалшив документ за електричар с 5год стаж. , и даже бях почерпил за него. Ама пуста наивна "вера" в писаните правила
.
Ха наздраве за доброто инфо
!
Ерго, най-правия път винаги е кривия път!
Те си знаят, че го правим ама се правят на ударени

Де да го знаех това у нас имах точно такъв фалшив документ за електричар с 5год стаж. , и даже бях почерпил за него. Ама пуста наивна "вера" в писаните правила

Ха наздраве за доброто инфо

i az
И аз се интересувам също, не не съм сигурна, след като съм по божията воля жена, дали ще се справя с тази професия.....
Е, поне не съм блондинка 

- gez
- Обратна връзка:
Re: i az
He he...he ...olga написа:И аз се интересувам също, не не съм сигурна, след като съм по божията воля жена, дали ще се справя с тази професия.....
Е, поне не съм блондинка

Olga...bash mi e drago da te sreshtna tuk...

No ne padai chak tolkova dolu....napravo se celi navisoko....kakvo e tova elektrichar.....