Виза за САЩ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Papi

Виза за САЩ

Мнение от Papi »

Как става това от монтреал? Попълних един форм, но нищо, накрая ме прати в някакъв документ на акробат???
Не може ли да он лайн да се направи всичко или по пощата трябва?

П.с на дали има по жалък и тъп сайт от този на американското посолство, просто са шампиони, ето сега се опитах да си запазя час и точно като плащам 15$ ми забива нещо, а като рефрешна ми казва, че съм имал вече запазен час??? Най-големия смях че е ако ме чарджат всеки път за това... :)
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Re: Виза за САЩ

Мнение от IvHaydu »

Papi написа:Как става това от монтреал? Попълних един форм, но нищо, накрая ме прати в някакъв документ на акробат???
Не може ли да он лайн да се направи всичко или по пощата трябва?

П.с на дали има по жалък и тъп сайт от този на американското посолство, просто са шампиони, ето сега се опитах да си запазя час и точно като плащам 15$ ми забива нещо, а като рефрешна ми казва, че съм имал вече запазен час??? Най-големия смях че е ако ме чарджат всеки път за това... :)
:D :D
Може да се окаже, че сайтът не е чак толкова тъп... :wink:
Ако си рефрешнал 3-4 пъти и готово - парички за чичо Сам...
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Вече е ок, разшифровах го, но това не променя първоначалното ми мнение за него, по-важно е, че след 2 седмици съм на интервю и ако кажат да отивам да видя малко Дъ Биг Епъл. :D

п.с. По 87-ма :))
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Папи,
сега трябва да чакаш да получиш по пощата още две форми за попълване 1 по-обща и една само за мъже-за военната служба + инструкции как се ходи на интервю - там всичко става много лесно и бързо и интервю на практика няма само по гишетата те питат верно ли е това ,което си попълнил и максимално нова информация-доказателство за работа в Канада-писмо от работодател или копия на чековете и т.н. - Успех
Riba

Мнение от Riba »

Papi,uspeh na interviuto.Dano ti se padne nyakoi svesen chinovnik,che na nas parviyat put ni otkazaha,pod predlog ,che sme bili ot mnogo skoro v Canada(togava 3 meseca),i toku vij vzemem che ostanem v USA..:) :shock:
Opredeleno lelyata beshe darta rasistka(predupredi ni da ne se probvame pak,po-rano ot 1 godina),maitap.... :D
E,3 meseca po-kasno se padna mnogo simpatichen slujitel,koito hvarli edno oko na predishnoto formulyarche,i s usmivka ni pokani v 15h da si vzemem vizite...:)
A NY si e super za shmatkane.
Oshte vednaj uspeh!
Pozdravi
valBG
Обратна връзка:

Visa za USA

Мнение от valBG »

hi

моля те я постни този site i dai malko pove4e info kak da si izvadya i az

az se nadyavam da pou4a pokana ot edin v New Your yj za Business

dai malko info

valBG
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Това е сайта: http://gocanada.about.com/cs/bordercros ... mbassy.htm
Избираш си подстраничката на града в който си и действаш по-нататък според описаните там инструкции.
Изображение
tochica

.

Мнение от tochica »

http://www.usembassycanada.gov/content/index.asp

официалният сайт
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Такаа, значи дойдоха ми нещата а сега се чудя дали тези снимки от метрото стват, някой правил ли си е скоро???
tochica

.

Мнение от tochica »

ти не живееш ли някъде около NDG? аз моите снимки ги направих на Шербрук , точно преди да завие за Вандом , има едно ателие Рафаел май се казва .За другите мисля не отговарят на размерите . В ателието са около 10 $ 2 снимки .
Иначе ако не ти харесат снимките в консулството има такава кабина пак да си направиш но някой ми каза , че е по-скъпо .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Ами да, по Шербрук живея, ще го потърся това ателие, мерси.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Re: .

Мнение от bgmontreal »

tochica написа:ти не живееш ли някъде около NDG? аз моите снимки ги направих на Шербрук , точно преди да завие за Вандом , има едно ателие Рафаел май се казва .За другите мисля не отговарят на размерите . В ателието са около 10 $ 2 снимки .
Иначе ако не ти харесат снимките в консулството има такава кабина пак да си направиш но някой ми каза , че е по-скъпо .
stiga be! не може да бъде :D
Аз само при Рафаел ходя - той е супер и дигитално сега снима (дигитална снимка е 5)

СУПЕР ПИЧ
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено