otgovorete mi

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
LaRue

Мнение от LaRue »

sisilia, аз съм съгласен с gez, въпреки че това е доста по-рискован начин да влезеш в Канада. Това с което мога да ти помогна е да се обърнеш за съвет и към адвокатските кантори CanadaVisa или Singer можеш да попиташ и в другия форум за имиграция в Канада на Google.com

Късмет!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
sisilia

BLAGODARIA

Мнение от sisilia »

BLAGODARIA NA VSI4KI KOITO MI PISAHA I ME POSAVETVAHA
KAKVO DA PRAVIA.LOSHOTO E 4E VSEKI DAVA RAZLI4NI SAVETI I MALKO SAM OBARKANA.PO PRINCIP AZ NE SAM AVANTIURISTKA I SAM S OSHTE TRIMA 4OVEKA KOITO SASHTO ISKAT DA ZAMINEM ZAEDNO.SPODELETE NIAKAKVI DRUGI NA4INI,AKO VAOBSHTE SASHTESTVUVAT TAKIVA.KAK STOIAT NESHTATA S POKANITE ILI MI IZPRATETE NIAKOI SAIT ZA ZAPOZNANSTVA. DALI SHTE IMAME SHANS AKO SME JENENI OT BULGARIA I KANDIDATSTVAME ZA NIAKAKVA PROGRAMA. MNOGO SME OT4AIANI I ISKAME DA ZAMINEM NA VSIAKA CENA.
P.S.Ima li variant niakoi da ni pomogne s pokana sreshtu zaplashtane ot nasha strana,i da se obarnem kam uslugite na niakoi advokat za sadeistvie? POZDRAVI,O4AKVAME VI
Аватар
No667

Re: BLAGODARIA

Мнение от No667 »

sisilia написа:BLAGODARIA NA VSI4KI KOITO MI PISAHA I ME POSAVETVAHA
KAKVO DA PRAVIA.LOSHOTO E 4E VSEKI DAVA RAZLI4NI SAVETI I MALKO SAM OBARKANA.PO PRINCIP AZ NE SAM AVANTIURISTKA I SAM S OSHTE TRIMA 4OVEKA KOITO SASHTO ISKAT DA ZAMINEM ZAEDNO.SPODELETE NIAKAKVI DRUGI NA4INI,AKO VAOBSHTE SASHTESTVUVAT TAKIVA.KAK STOIAT NESHTATA S POKANITE ILI MI IZPRATETE NIAKOI SAIT ZA ZAPOZNANSTVA. DALI SHTE IMAME SHANS AKO SME JENENI OT BULGARIA I KANDIDATSTVAME ZA NIAKAKVA PROGRAMA. MNOGO SME OT4AIANI I ISKAME DA ZAMINEM NA VSIAKA CENA.
P.S.Ima li variant niakoi da ni pomogne s pokana sreshtu zaplashtane ot nasha strana,i da se obarnem kam uslugite na niakoi advokat za sadeistvie? POZDRAVI,O4AKVAME VI
Ne se zanimavai s nelegalni neshta ili da si refugee,moje taka da se obarkat neshtata che da zagubish poveche pari otkolkot si predpolagash.
2-3 godini ste se prepitavash s rabota v McDonalds i parite ste ti stigat ot smetka do smetka,a akoimash i advokati i za dela i drugi takiva ste ti izlezne soleno.
Ami ako zagubish deloto?togava stava losho.
V edin moment moje da se okaje che parite i vremeto za tova prikluchenie sa mnogo i cenata koiato si platila e mnogo.

Nai-dobria i lesen varian e da kandidatstvate za imigracia,stiga da imate Universitet zavarshen v Bg i pone niakolko godini trudov staj i da hodish na uroci po frenski i vsichko ste e OK
Tova si e nai-sugirnia nachin da probvash i ne nosi nikakvi negativni posledstvia dori i da te varnat ot intervu,pak moje da opitash sled 6 mesec ili godina kato si po-dobre s frenskia.
A vednaj doidesh li v Canada,moje da si izbirash kade,dali frenska chast ili angliska
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
Koko

Re: BLAGODARIA

Мнение от Koko »

sisilia написа: KAKVO DA PRAVIA.LOSHOTO E 4E VSEKI DAVA RAZLI4NI SAVETI I MALKO SAM OBARKANA.
Бих ти предложил да напишеш няколко думи за себе си, като разбира се прецениш добре каква точно лична информация даваш. Така може би пишещите във форума биха могли да ти дадът идея какви шансове би имала по някоя от легалните програми.Основните критерии са: образование, знание на език, трудов стаж, възраст, семейно положение, финансови възможности.
Винаги можеш да си направиш и консултация с някоя от имиграционните фирми - според мен и те ще те посъветват да имигрираш по някой от легалните програми.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Az zapochvam da si mislia, che nqkoi mnogo go marzi da uchi ezik i iska neshtata da stanat mnogo lesno, barzo i kato na shega!!!
Vij sisilia, az moga da ti pomogna - niama problem. Shte ti napravia pokana. No parvo triabva da mi izpratish 50000-60000$, za da moga da pokaja, che imam dostatachno sredstva da vi izdarjam, dokato ste tuk. Posle shte ni triabva niakakva falshiva belejka, dokazvashta, che sme rodnini, zashtoto ako sme samo priateli edva li shte vi dadat vizi. Mai veche niama smisal da prodaljavam....
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
LaRue

Мнение от LaRue »

sisilia, и на мен ми се струва, че само си питаш ей така за спорта, защото ако наистина те вълнуваше този проблем щеше да прочетеш тази тема http://bgcanada.server306.com/pforum/vi ... php?t=8700 където Movie Star е обяснила обсолютно всичко за което питаш.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Заключено