Въпрос за пращалите e-mail до Букурещ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
AleksandrAI

Въпрос за пращалите e-mail до Букурещ

Мнение от AleksandrAI »

Някой който е пращал e-mail до Букурещ и е получил отговор да ми каже на какъв адрес е пращал e-mail и какво е писал в Subject,
защото ми писна на ****** да им пращам e-mail-и с един елементарен въпрос и да не ми отговарят.
Баси, само ги питам какво ми става с писмото за пращане на паспортите и тия се правят на утрепани. Егати.....

HELP щото много ми вдигнаха нервите вече тия :evil: :evil:
То да беше за първи път...
Mr. Nobody

Мнение от Mr. Nobody »

Zdravejte,

Kolko vreme e minalo ot praveneto na medicinskite pri vas? Pri men mina skoro shte stane 2 meseca, a pismo vse oshte niama. Da ne bi da pochivat i celia januari?

N.
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

На 13 Декември 2004 като се обадих в МОМ ми казаха че имам "O.K." на медицинските.
Един познат прави 10 дена преди нас медицински и на 17 Декември му дойде писмото.

Тия в Букурещ направо се подиграват с хората.
Аз затова ли съм им платил по 400$ на човек(даже вече са 465$).

И как така си изтраял 2 месеца!!!!!!?????
Званя ли в МОМ?? В Букурещ?? E-mail???
Последно промяна от AleksandrAI на Пет Яну 07, 2005 11:11 am, променено общо 1 път.
fuck

Мнение от fuck »

Trqbva da se nauchite da bydete tyrpelivi :idea: , tuk nishto ne stava byrzo :wink:
Sega e mnogo studeno za da doidete vednaga.

Kysmet!!!!
Mr. Nobody

Мнение от Mr. Nobody »

Sled OK-yt na MOM te ne mogat da proslediavat dosieto, izlishno e da im se zvyni. Ot Bukurest izbiagvat da pishat e-maili, taka che skoro shte im zvynia...

N.
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

fuck написа:Trqbva da se nauchite da bydete tyrpelivi :idea: , tuk nishto ne stava byrzo :wink:
Sega e mnogo studeno za da doidete vednaga.

Kysmet!!!!
Търпеливи са само мъртвите :-)
Неможе при едни да идва писмото за 2 седмица, а при други за 2 месеца.
Аз и немисля да пътувам сега в тоя студ, но трябва да си взема визата за да си оправя работата, квартирата, парите и т.н......
milena&romi

Мнение от milena&romi »

А какво да кажем ние като минахме медицински на 2.09 и още нямаме писмо за визи?Обаждах се веднъж до Букурещ и Баховска ми каза да си траем,още не бил изтекъл срока, ако имало нещо те щели да ни търсят.Така че ние сме май най-зле от всички. В края на януари стават 5 месеца от медицинските. От МОМ още началото на октомври ни казаха , че всичко е ОК.
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Споко, не сте най-зле :)
На 15 януари правим 9 месеца от медицинските.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Mr. Nobody

Мнение от Mr. Nobody »

Na kakvo se dyljat zakysneniata ot po niakolko meseca? Povtorni izsledvania, osobeni profesii (voenni i dr.), ili kakvo?

N.
RABO

Мнение от RABO »

Абе хора вие ме разбихте.Какво ви одговарят от Букорещ?Не мислят ли да се поразмърдат малко?
milena&romi

Мнение от milena&romi »

С изследванията ни всичко си беше наред, особени професии нямаме, аз съм учителка по английски език, а мъжът ми е музикант. Идея си нямам какво става и защо ни бавят.Отговор никакъв не дават.
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

ужас :smhair:

няма ли някакъв начин да се провери какво става ?
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

drifter написа:Споко, не сте най-зле :)
На 15 януари правим 9 месеца от медицинските.
Нещо правили ли сте по въпроса????

Защото аз смятам да звъня днес и да изясня как стоят нещата там и дали може направо да пращам паспортите без да чакам това прословуто писмо.

И немога да разбера какъв им е проблема на тия мърди в Букурещ!!!

Между другото какво ще правите като ви изтекът медицинските след 3 месеца??? Замисляли ли сте се???
Mr. Nobody

Мнение от Mr. Nobody »

Drifter e po Federalnata programa. 9 meseca moje i da e normalno vreme za chakane v negovia sluchaj...:-(

N.
Аватар
ety

Какво чакате още, вземете се в ръце

Мнение от ety »

Може и професиите Ви да не са толкова търсени, но съм чувала, че тези които са инженери получават много бързо всичко. Даже един познат взе визи без да се явява на интервю. Просто му пратиха направо документите за медицински- той е инженер. И цялата процедура беше за 6 месеца. Той просто би рекордите! :redghost:
Заключено