Време ли е вече да им напомням???
Време ли е вече да им напомням???
Mина година вече от получен фаилов номер, като сме изпратили абсолютно всички док. които се изискват + IELTS с резултат 7 и платени такси за разглеждане на документите. В последното писмо се казваше че до 24 месеца трябва да имаме отговор по кандидатурата, но като гледам с какви темпове работят се съмнявам. А и се притеснявам да не изтече валидноста на IELTS-а и да ни карат пак да правим. Та ако почна да ги побутвам с някой мейл периодично дали ще има някакъв ефект, само да не е отицателен? Какво мислите?
Mi spored men edin e-mail niama da navredi...na teoria ne bi triabvalo da gi bezpokish do iztichaneto na 24te mesetsa, no pak praktikata sochi che kato gi pobutnesh se razmardvat (navremeto s telefonni razgovori si izkarah work permita v obiavenia srok, inache edin gospod znae kolko shtiaha da me karat da chakam...)
Ta drasni im edin e-mail...ili nai-dobre se obadi po telefona...takmo shte demonsrirash dobar angliiski...
Ta drasni im edin e-mail...ili nai-dobre se obadi po telefona...takmo shte demonsrirash dobar angliiski...
- estoyanova
- Обратна връзка:
Hi Siluet моят опит показа,че първият път ми отговориха вторият не.Аз съм на 2 години и 3 месеца кандидатура и да ти кажа честно почвам варианта Квебек.Напиши им но в момента отговарят обикновено да не ги безпокоиш до 40 месец,защото сроковете са удължени.Сори,но нямам намерение да се пенсионирам докато ги чакам!
Ти обаче им напиши!Така не си вредиш,просто или ще ти отговорят или не
Ти обаче им напиши!Така не си вредиш,просто или ще ти отговорят или не
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ