как се тълкува това?
как се тълкува това?
Здравейте!
тъй като на интервюто не ни приеха доводите за финансови възможности, трябваше допълнително да пращаме доказателства за това. след около месец получихме от Виена документи, в които пише че сме одобрени и продължаваме процедурата! това което искам да попитам е в единия от документите, където пише - езикови знания на мен са записали - "F", а на приятеля ми - "NF". някой може ли да ми каже какво означава това?
благодаря ви предварително!
тъй като на интервюто не ни приеха доводите за финансови възможности, трябваше допълнително да пращаме доказателства за това. след около месец получихме от Виена документи, в които пише че сме одобрени и продължаваме процедурата! това което искам да попитам е в единия от документите, където пише - езикови знания на мен са записали - "F", а на приятеля ми - "NF". някой може ли да ми каже какво означава това?
благодаря ви предварително!
Двама NF
А има ли двойки/съпрузи,приятели/, в чиито сертификати и на двамата да пише NF?
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Да, нашето семейство е такова
Ама не мисля, че това е някакъв проблем. Имаме приятел, който е франкофон (на сертификата), а му е доста трудно да говори на френски. Това е по-кофти вариант според мен.
Късмет с френския

Късмет с френския

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- Дякон Игнатий