Въпрос за Skilled Workers
-
- Обратна връзка:
Въпрос за Skilled Workers
Не ми е ясно попалвайки формуляра- APPLICATION FOR PERMANENT RESIDENCE IN CANADA,кога се плаща таксата от 550$(казаха ми.че има някакви нови такси,но още не са обяжени).Когато се подава този формуляр или при получаване на вторите формуляри?Всеки ден все повече и повече се обърквам,помогнете ми....
Ако има някой,който също да кандидатсва по Skilled Workers,нека да ми пише.
P.s i nqkoi da e 4uval ili se e vazpolzval ot uslugite na g-d Trankov?
-
- Обратна връзка:
Ako kandidatstva6 po federalnata procedura tryabva da plati6 taksata za obrabotka na dokumentite v Unionbank i da priloji6 originalnoto platejno kum komplekta dokumenti i application form. Ako ima promyana v taksite moje bi 6te e nai-uda4no da im se obadi6 direktno za da znae6 kolko da plati6 v bankata.
Re: Въпрос за Skilled Workers
По федералната процедура няма първи и втори документи - от къде си се заблудил за това? (То и по квебекската вече няма всъщност)AGeate написа:Не ми е ясно попалвайки формуляра- APPLICATION FOR PERMANENT RESIDENCE IN CANADA,кога се плаща таксата от 550$(казаха ми.че има някакви нови такси,но още не са обяжени).Когато се подава този формуляр или при получаване на вторите формуляри?Всеки ден все повече и повече се обърквам,помогнете ми....
Таксата за обработка на документите се плаща в началото - иначе няма да започнат да ти ги обработват.
За г-н Транков е ставало дума във форума и преди, пусни Търсене с неговото име и виж дали и какво ще излезне.
- estoyanova
- Обратна връзка:
AGeate, Baba Pena е много права миличка/миличък....Аз чакам от октомври 2002 и нищо още....а братята по съдба са някъде между 30-45 месец чакане и пак нищо.Това за федералната.Аз лично ще рискувам но започвам френски от А и Б и мисля до краят на 2005 да вляза през Квебек,който приема с отворени обятия в момента.стягай се за франсето,докато още е възможно да се влиза с тази виза във всички провинции,че има вероятност един ден да се отделят.
Успех!
Успех!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
-
- Обратна връзка:
Мерси на всички за саветите,но ми е ясно всичкото голямо разтакаване.През 2000 януари бях пуснала документи за FC.Чакала съм до 2004 пролета да ми кажат след мое висене няколко дена пред посолството.че документите ми просто немогат да се намерият,ей така просто ги няма...Така че ми е ясно,НО да кажем някакъв съвсем слаб лъч светлина просветна в края на дъъъъъългия тунел. А за Квебек,чувам доста неща и пак доста абсурдни.... Казаха ми нещо от сорта ,че ако трагнеш за Квебек ,пристигайки хукнеш за някаде другаде,без да си стоял определения срок си губиш правото на социални помощи и незнам си какво още...Измисли ли са го... просто няма начин да се минат ....
Стискам палци на всички!!!
:rotate:
Стискам палци на всички!!!
- Rainmaker
niamat nikakuv nachin da te spratAGeate написа:Казаха ми нещо от сорта ,че ако трагнеш за Квебек ,пристигайки хукнеш за някаде другаде,без да си стоял определения срок си губиш правото на социални помощи и незнам си какво още..
vizata e za canada ne quebec
moje bi imat predvid socialni pomoshti za quebec, no ako niama da jiveesh tam tova niama znachenie
sushto taka niama opredelen srok za stoene v quebec ako si minal po tiahnata procedura
daje moje i da ne stupish tam ako reshish

-
- Обратна връзка:
Ne6to nqkade mi se gubi...
Otivaiki v UnioBank i iskaiki da si platia taksata se poiaviha nqkakvi protivore4ia...
Dadoha mi edno hvar4a6to prisnimano lis4e da vidq procedurata po koiato 6te kandidatsvam... tarseiki Skilled Workers ne go otkrih,znam 4e taksata e 550$ tersih i v tasite nikade ne vidqh cifrata 550... Pitaiki gi nai lubezno kakvo pravim v slu4aia i obqsniavaiki 4e sam vidiala v site taksata za Skilled Workers e 550$,damite na gi6eto nemojaha da mi obqsniat ni6to i mi predlojiha da zaplatq nqkakva taksa ot 465$,koiato bila za nqkakva podobna procedura kato moiata...az saotvetno otkazah,za6toto spored men sa dve razli4ni ne6ta..Ta kakvo pravim v slu4aia?!?! sa6to pitaiki gi dali na tova hvar4a6to lis4e sa vsi4ki uslugi koito se predlagat otgovora beshe :DA... Ta zna4i?!?
I o6te ne6to: v kakvi $ se zapla6ta amerikanski ili canadski?!?
Pla6tala sam za turisti4eska viza i mi vzeha BGlevove sprqmo kursa na canadskia $...sega netrqbva li taksata da se pla6ta otnovo v canadski $???
Otivaiki v UnioBank i iskaiki da si platia taksata se poiaviha nqkakvi protivore4ia...
Dadoha mi edno hvar4a6to prisnimano lis4e da vidq procedurata po koiato 6te kandidatsvam... tarseiki Skilled Workers ne go otkrih,znam 4e taksata e 550$ tersih i v tasite nikade ne vidqh cifrata 550... Pitaiki gi nai lubezno kakvo pravim v slu4aia i obqsniavaiki 4e sam vidiala v site taksata za Skilled Workers e 550$,damite na gi6eto nemojaha da mi obqsniat ni6to i mi predlojiha da zaplatq nqkakva taksa ot 465$,koiato bila za nqkakva podobna procedura kato moiata...az saotvetno otkazah,za6toto spored men sa dve razli4ni ne6ta..Ta kakvo pravim v slu4aia?!?! sa6to pitaiki gi dali na tova hvar4a6to lis4e sa vsi4ki uslugi koito se predlagat otgovora beshe :DA... Ta zna4i?!?
I o6te ne6to: v kakvi $ se zapla6ta amerikanski ili canadski?!?
Pla6tala sam za turisti4eska viza i mi vzeha BGlevove sprqmo kursa na canadskia $...sega netrqbva li taksata da se pla6ta otnovo v canadski $???
- estoyanova
- Обратна връзка:
Здравей!Ако си подавала 2000 година както пишеш то тогава трябва да си платила съответната такса.Ако не си я платила то не са ти завели досие и не би трябвало да имаш файлов номер.Такса от 465USD има и тя е за Квебек .Това е таксата която се плаща след самото интервю за Квебек вслучай че си одобрена .Плаща се 465$+865$ мисля че беше.Не знам в кой клон на Юнионбанк си ходила но аз ходих в този който се намира между Руски паметник и Стамболийски.Там са много компетентни и точни.Ще намеря адреса/надявам се / и ще ти го изпратя на лично съобщение.
- estoyanova
- Обратна връзка:
- estoyanova
- Обратна връзка:
ОК .Не ми стана ясно обаче как след като кандидатурата ти е от 2000 година ще плащаш сега таксата която е за разглеждане на документите ти?До колкото ми е известно ако тази такса не е платена в самото начало те ти изпращат веднага писмо да се заплати.Нещо не мога да вържа.Сега сме 2005 няма логика а и не съм чувала да разглеждат кандидатура и оформят файлов номер без превод на сумата.