Здравейте! искам да ви попитам за следното:
минахме интервюто и получихме писмо че сме одобрени. въпроса ми е има ли някакъв срок от момента на плащане на таксата от 465 долара на човек и последващите медицински прегледи за заминаване. т.е. да речем че искам да замина за Квебек чак другата година?!
знам че имаше подобна тема, но мисля че не стана ясно.
Благодаря Ви предварително!
има ли определен срок?
до колкото знам, от момента в който минете медицинските прегледи започва да ви тече визата т.е. имате една година на разположение да заминете. в противен случай ще трябва да правите нови медицински.
бихте могли да забавите явяването си на медицински.
ако платите сега таксите ще получите мед. не по-рано от 3 месеца.
след това може малко да се забавите докато се явите и ето половин година минала.
дали обаче мед. формуляри имат някаква валидност/без да са попълнени/ не знам??????
бихте могли да забавите явяването си на медицински.
ако платите сега таксите ще получите мед. не по-рано от 3 месеца.
след това може малко да се забавите докато се явите и ето половин година минала.
дали обаче мед. формуляри имат някаква валидност/без да са попълнени/ не знам??????
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Следният цитат е от сайта на канадското посолство в Москва:
"Vous êtes tenus de passer la visite médicale dans les 90 jours qui suivent l’obtention du formulaire médical. Nos médecins désignés sont informés que passer ce délai de 90 jours, ils ne sont plus tenus à effectuer l’examen médical."
С две думи, медицинските могат да се забавят не повече от 90 дни след получаването на формулярите.
Но ако някой реши, че това си е специфично изискване на посолството в Москва и не касае това в Букурещ, може да пита самото посолство. Или пък да действа на принципа: "Което не е изрично забранено, значи е разрешено." В сайта на посолството в Букурещ, наистина никъде не е упоменат какъвто и да е определен срок.
"Vous êtes tenus de passer la visite médicale dans les 90 jours qui suivent l’obtention du formulaire médical. Nos médecins désignés sont informés que passer ce délai de 90 jours, ils ne sont plus tenus à effectuer l’examen médical."
С две думи, медицинските могат да се забавят не повече от 90 дни след получаването на формулярите.
Но ако някой реши, че това си е специфично изискване на посолството в Москва и не касае това в Букурещ, може да пита самото посолство. Или пък да действа на принципа: "Което не е изрично забранено, значи е разрешено." В сайта на посолството в Букурещ, наистина никъде не е упоменат какъвто и да е определен срок.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
cng
nyamash nikakvi problemi. samite certficati ot kebek sa validni 3 godini, v tozi srok tryabva da si pusnesh dok. do bukuresth! platish li obache vednaz za obrabotka na dok. v bukuresth, togava sa validni srokovete koito posocvat federalnite vlasti. s edna duma mogesh da si pusnesh dok. cak v kraya na 2005 godina. kasmet