ЛИЧНИ КАРТИ???Фигурират ли в пакета от дукоменти?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
coolcoldy
Обратна връзка:

ЛИЧНИ КАРТИ???Фигурират ли в пакета от дукоменти?

Мнение от coolcoldy »

Много спешно трябва да разбера отговора! Става дума за първият набор дукоменти за Виена.
Как стои въпроса за личните карти,трябва ли да се копират и да се заверяват нотариално? След като се изпраща заверено копие на черв. паспорт,дали това стига?
Много благодаря за отговорите!!!
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Аватар
Bimba

Мнение от Bimba »

Според мен да трябва да се пратят нот.заверени копия на л.к.Ние поне така направихме.Мои приятели се пробваха без да ги пращат но ги помолиха да ги изпратят допълнително.Успех
Аватар
yvs

Мнение от yvs »

Личната карта и паспорта се копират и изпращат заедно с останалите "бумаги". Документите за самоличност няма нужда да се заверяват нотариално, никъде не съм видяла такова изискване. Също така, не се заверяват и документите които се пращат в оригинал, като:
-копието от акта за раждане (за чужбина)
-свидетелството за съдимост
-формуляра на банката за наличността по сметката
-....
Аватар
holy

!

Мнение от holy »

Абсолютно съм сигурна, че лични документи не се заверяват нотариално. Просто ксерокопие се изпраща. Ние така ги пратихме и си имаме визи вече, така че... :)
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

Напълно подкрепям последният отговор.
Аз също си изпратих копия на личната карта и на паспорта, но не съм ги заверявала нотариално.

Успех и весели празници :) :P
gergana

Мнение от gergana »

4e ne se zaveriavat notarialno pasporta e iasno. No dali nie pratihme kopie ot li4nite karti :?: vse mi se struva 4e NE PRATIHME. No syveta mi e pra6tai pove4e ne6ta otkolkoto da ti gi iskat v posledstvie.
Veseli praznici

http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=51
:D
Заключено