Kak da razbera koga shte me potarsiat ot posolstvoto

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
sshilev

Kak da razbera koga shte me potarsiat ot posolstvoto

Мнение от sshilev »

Koga shte me potarsiat ot posolstvoto? Dosta vreme mina, imam 30 mesetsa ot izdavaneto na Failovia nomer. Pojelavam na vsichki posetiteli na foruma veseli praznitzi zbadnati jelania prez novata godina 2005. :)
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Opasiavam se, che niama kak. Obshto Vzeto e Boja rabota...

Moite docs vliazoha v protsedurata tozi Iuli, pisaha mi che shte im triabvat do 24 mesetsa za da gi obrabotiat...a tia dni mi pratiha e-mail, che sa gi obrabotili, odobrena sam i prashtat meditsinski... Kandidatstvam kato nezavisim kvalifitsiran rabotnik, na obshto osnovanie (hiliada pati mi povtoriha ot posolstvoto, che fakta che sam vremenno na rabota v Kanada NE mi dava predimstvo), ne sa mi iskali i IELTS...V sashtoto vreme hora chakat ot 2000ta, iskat IELTS na angliiski filolozi raboteshti kato prevpdachi i t.n.

Az logika v tsialata taia rabota ne vijdam!

Kasmet i Veseli praznitsi!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Oshte neshto: Kato vliazoh v Kanada, adresa mi v online slediashtata sistema se promeni avtomatichno (vednaga, az nishto ne sam pravila) na nastoiashtia mi adres v Kanada...sled mesets varnaha adresa mi v BG (pak bez moia namesa). Sega me pitaha kade da izpratiat docs za meditsinski, pratih im Kanadskia si adres, ama promiana v online statusa oshte niama...

T.e. vsichko e spored zavisi...
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Много е трудно да ти отговори някой тук кога ще те потърсят от посолството,по-скоро питай тези от 2001 дали са започнали въобще да ги викат на интервюта,защото в по-голямата си част викат все още тези от 2000
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Jewel
Обратна връзка:

Мнение от Jewel »

Zdraveite, i veseli praznici na vsi4ki. Az sum ot podalite prez 2001 godina dokumenti (May mesetz). Dyado Koleda (v liceto na konsulstvoto v Bucharest) :-) me zaradva strahotno kato mi prati formulyari za medizinski. :lol: Na interview ne sa me vikali - re6enieto im se bazira edinstveno na predstavenite ot men i muja mi dokumenti. IELTS su6to ne izkarah poneje predstavih dostatu4no dokazatelstva za otlichen English.
Kakto i predi sum kazavala oba4e vseki slu4ai si e specifichen i zatova edinstvenoto koeto moga da dam kato suvet e redovno da gi proslu6vate onezi v konsulstvoto v Bucharest - pra6taite e-maili ili ako iskate zvunete direktno i pitaite na kakuv etap sa dokumentite vi. Ako vie ne se interesuvate onezi tam edva li 6te se razburzat s obrabotkata na dokumentite vi. Napomnyaite postoyanno (periodichno) za sebe si.
Pojelavam uspeh na vsi4ki koito o6te 4akat i dano skoro da polu4at re6enie po dokumentite si.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Честито Jewel!Това е чудесна новина!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Jewel
Обратна връзка:

Мнение от Jewel »

:lol: blagodrya, da vi se vru6taa!
Заключено