SAQ!!! Помощ!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

niama li nehsto po-blizo ot Ottawa?
Tuk Bobi se opita da mi prodade rakia mente - vchera prashtah muja da ia vrushta! ne biva taka da se pravi, posle mi stava losho i pushkam cel den...
Dobre che si napravihme vino - sefte nie, ama e trepach. piina dve glutki i veche sum piana...:-)
Vie shto ne slojihte vino be hora - edin mesec chakane samo! i sega imam 23 kilca, uhaaaaa
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
ivandi

Мнение от ivandi »

anito написа:ИванДи, във ваше село отворените САК-ове са 2
Da ne si se premestila v grada veche :?:

A spored site na saq ima 5 otvoreni magazina :wink:

Cheers
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
bateto

Мнение от bateto »

S avtobus do Ottawa malko skapichko ste izleze pieneto,az predlagam drug variant s kola ili van organizirana ekskurziya do Cornwall-100km ot Mtl po 20ta ili Hawkesbury po 40ta -80km.Minalata nedelya trafika po magistralata v tiya distinacii beshe ojiven kakto v delnichen den,a ne kakto obiknovenno pochti zamryal.Chudya se az kakvo stava ,na panair li e tragnal naroda i posle mi svetna ,che kebekua otivat da vdigat oborota na LCBO.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

В доунтоун на Мезоньов работи също и в Роклънд Центъра. Стачката няма да свърши скоро, защото заплататите в САК са с 30% по ниски от тези в ЛСБО.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Re: SAQ!!! Помощ!

Мнение от Hemoglobin »

bibco написа:Народе,
някой знае ли какво става в този град? В навечерието на най-хубавия християнски празник всички държавно-монополни магазини, наречени SAQ са ЗАТВОРЕНИ! ...
... така е брадчед, в навечерието поне на този празник, ако не си го правил през последните 40 дни, се пости. Ще постиш и ти. Християнско дело са подхванали САКа
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Хемоглобин, не смесвай постите с въздържанието. Пък и те свършват утре вечер, така че е редно вече да пийнем и да хапнем добре:)
За виното е добра идея - имам приятели, които си купиха от КОСТКО по една кофа суровина и сега също са щастливи с придобивката...Аз и това не направих и ето - "бера" плодовете!
Изобщо - стигам до извода, че това което обсъждахме през лятото за домашната ракия е било много актуално и ще взема да се замисля за един малък казан:) Като го направя - ще се ви се похваля. Ако някой знае линкове с информация как правилно да се вари ракия в домашни условия - да ги дава!
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

...и едно допълнение към идеята да се ходи някъде в Онтарио за пиене: Снощи със собствените си уши чух новината /какви проблеми имаме, като се замисли човек!/по един от местните телевизионни канали, че до 200 км навътре в Онтарио магазините за алкохол са опоскани от жадните квебекари:) Така че няма смисъл никаде да се ходи.
Може би, по непроверени данни, има смисъл да се провери в магазин "София"...Аз тръгвам да проверя - като се върна - ще ви информирам:)
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Bibko, vino ima po po4ti wsi4ki depaniori be, mom4e 8) Kakto i raznite Maxi, Metro, IGA i pro4ie. Vij, za twardoto goriwo 6te triabwa da se razmarda6 do dejurnia SAQ. :wink:
Обичам да преча
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

ivandi написа:
anito написа:ИванДи, във ваше село отворените САК-ове са 2
Da ne si se premestila v grada veche :?:

A spored site na saq ima 5 otvoreni magazina :wink:

Cheers
Ne be, az 6toto sam stoli4anka 8)
A kato znam, 4e ima 2 otworeni SAQ, ot koito edinia mi e kom6iiski i razpolaga s towa, koeto ni triabwa za swetlite prazni4ni dni i no6ti, ne sam tarsila w saita dali ima i drugi :)
Обичам да преча
Аватар
sofiya
Обратна връзка:

Мнение от sofiya »

e te taia tema e napravo ridiculous, eto vi otvoren SAQ v Downtown, deto ima ot pile mliako:
Montréal 440, boul. de Maisonneuve Ouest ( :metro: Place-des-Arts)
Napravo ste padna ot smiah kato vi gledam kak se prashtate edin drug do Ontario :lol: :lol: :lol:
Заключено