Наточихте ли ските
Наточихте ли ските
Има ли скиори тук.
Ще съм благодарен ако някои сподели впечатленията си от тукашните ски центрове. Казват че Монт Тремблан било най-хубаво
Кои писти са на най-натоварени...
Ще съм благодарен ако някои сподели впечатленията си от тукашните ски центрове. Казват че Монт Тремблан било най-хубаво
Кои писти са на най-натоварени...
Аз ходих миналата година на Бромонт .Не е вдъхновяващо но става.Таз година си купих карта за там и по всяка вероятност там ще ходя.Монт Тремблан ми е далечко а е и по скъпо колкото знам.
п.с. чудя се тази тема дали не е за Живот Кебек .Мога там да я преместя за да се включат повече хора. Да обсъдим пистите в Кебек.
п.с. чудя се тази тема дали не е за Живот Кебек .Мога там да я преместя за да се включат повече хора. Да обсъдим пистите в Кебек.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Скиори колкото искаш, само дето тука надуха цените, та мисля да идвам тая зима в Канада на по-евтино. Кажете ми олко струва ползването на лифтовете за 1 ден в Канада? Щото тук в Банско е 29 лева, направо убихме Швейцария

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Наточихте ли ските
kato gledam is internet-a Lift ticket rates situatziata mai e slednata:
Bromont - 8 hour ticket Day 45 $
Travel Time Approx 45 minutes from Montreal
Mont Blanc - Weekdays( 4h 24$ ; 8h 29$) Weekends & Holidays(4h 30$ ; 8h 37$ )
Travel Time Approx 1 hour 15 min from Montreal
Mont Saint Sauveur -Weekdays( 4h 33$ ; 8h 38$) Weekends & Holidays(4h 38$ ; 8h 44$ )
Mont Tremblant - 8h $55.00
IRA,на Бромонт как са пистите ? Много ли са къси и чака ли се много за лифта?
Bromont - 8 hour ticket Day 45 $
Travel Time Approx 45 minutes from Montreal
Mont Blanc - Weekdays( 4h 24$ ; 8h 29$) Weekends & Holidays(4h 30$ ; 8h 37$ )
Travel Time Approx 1 hour 15 min from Montreal
Mont Saint Sauveur -Weekdays( 4h 33$ ; 8h 38$) Weekends & Holidays(4h 38$ ; 8h 44$ )
Mont Tremblant - 8h $55.00
IRA,на Бромонт как са пистите ? Много ли са къси и чака ли се много за лифта?
Ми не са много дълги:).От сорта на долното Лале на Витоша (ако го знаеш)т.е нещо на 1/2 на пистта на Банско.В смисъл и като дължина и трудността на лалето( ако мога така да се израя).Даже май си имат черна писта (като категория) ама е минала покрай черна по трудност.Не се чака много по лифтовете защото са много.Аз си взех годишна карта на Бромонт за 150 долара ова значи в събота неделя почваш в 3 следобед докато свърши вечерното.А през седмицата (което няма да ме огрее
)целодневно. На сайта имат и копончета за намаление на картите по принцип.

Радой Ралин
Радой Ралин
Има и още едни за които съм чувала по добри думи ама на мен са ми далече и аз не обичам да ставам рано в почивните дни. Има хора от форума кито ходят там .Що си мълчите бре? Ето
ТУК
ТУК
Радой Ралин
Радой Ралин
За ски бягане има писти навсякъде.Може да отидеш и на север на организирани екскурзии.Караш по цял ден до някой заслон там те чакат с дрехи,палатки и храна и ти оказват първа помощ ако е нужно
.

Радой Ралин
Радой Ралин
Ima ,ima skiori.V BG otkrivah i zakrivah sezona
,kakto se kazva.
Tuk,edin kebekua kaza,4e na 20 minuti pat ot grada imalo 300 ski stantzii.
Eh, samo da mojeh da nameria malko svobodno vreme
.
Neka koito otide da kara da napravi i edno spuskane -6us i za men,pak posle ste 4erpia
,
!
Veseli praznitzi na vsi4ki!

Tuk,edin kebekua kaza,4e na 20 minuti pat ot grada imalo 300 ski stantzii.
Eh, samo da mojeh da nameria malko svobodno vreme

Neka koito otide da kara da napravi i edno spuskane -6us i za men,pak posle ste 4erpia

Veseli praznitzi na vsi4ki!
Nai dobroto saotnoshenie tsena/pisti stavashti za karane e na Owls Head - www.owlshead.com , na okolo 1h30 e ot Montreal. Jalko che IRA taka i ne doide do tam inache shteshe da potvardi. Ako se napravyat 5 karaniya za edin sezon tsenata izliza sredno $21.40 tx included. Obiknoveno se sabirame grupa , ako nyakoi iska da se prisyedini e dobre doshyl.
A i kakto pochti navsyakade parkinga e bezplaten
A i kakto pochti navsyakade parkinga e bezplaten