SAQ!!! Помощ!
-
- Обратна връзка:
SAQ!!! Помощ!
Народе,
някой знае ли какво става в този град? В навечерието на най-хубавия християнски празник всички държавно-монополни магазини, наречени SAQ са ЗАТВОРЕНИ! А, както знаете, човек само там може да си купи истински алкохол, а не крушова водичка, която обикновенно се продава по хипермаркетите под името вино...
някой знае ли какво става в този град? В навечерието на най-хубавия християнски празник всички държавно-монополни магазини, наречени SAQ са ЗАТВОРЕНИ! А, както знаете, човек само там може да си купи истински алкохол, а не крушова водичка, която обикновенно се продава по хипермаркетите под името вино...
- sara
- Рошава гарга
a dobar den bibco!
www.saq.com i na parva stranica v specialen pravoagalnik ti pishe che ot linka tam shte vidish koe kade raboti
www.saq.com i na parva stranica v specialen pravoagalnik ti pishe che ot linka tam shte vidish koe kade raboti
- bis
- Обратна връзка:
Edno vreme chakahme po opashkite za maslini v Bg-to a sega tuk se redim na opashki za butilchica vodka. Kude popadnahme Bojeeeeee.......
Ne vurvi na dobre taia durjava eeeeiiiiiiiii.
Zapasete se dokato e vreme.
Ha nazdrave.
Ne vurvi na dobre taia durjava eeeeiiiiiiiii.
Zapasete se dokato e vreme.
Ha nazdrave.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
Като ви слуша човек, остава с впечатление че в провинция Квебек е въведен сух режим - никакъв алхокол през празниците
- толкова ли е сериозно положението? 

Последно промяна от Koko на Сря Дек 22, 2004 10:25 pm, променено общо 1 път.
Аз си знаех че стачката ще продължи дълго и предвидливо си
донесох от България достатъчно количество качествен алкохол
Миналата година от един уж оригинален черен етикет три дена ме
боля главата
Сега маркова гроздова ще се лее на мястото на бившето уиски и
ще изследваме тези дни количеството и качеството на родното
производство

донесох от България достатъчно количество качествен алкохол

Миналата година от един уж оригинален черен етикет три дена ме
боля главата

Сега маркова гроздова ще се лее на мястото на бившето уиски и
ще изследваме тези дни количеството и качеството на родното
производство

-
- Обратна връзка:
Лошо, много лошо е положението, торонтецо! Днес съм обикалял цял следобед кишавите улици - за да видя затворените SAQ-ове. И на плазата в КДН - също ходих - напразно! Думи не ми останаха - само вопли и псувни!!! Пуйка и кисело зеле купих, туршия е узряла на балкона, но пукница няма!!! Ни ракия, ни водка, ни мастика...уиски - не пия, но и него го нямам...Това е положението...