kak moga da izdurpam priqtelq mi ot BG tuk, 4rez brak???
oste 1990 davaha vizi bez nikakvi problemi, ima mnogo hora, mladi, govoresti NAISTINA perfecten angliiski, koito si vzimat vizi za Canada bez nikakvi problemi. Vaprosa e kolko si ubeditelen na interview-to, ako vobste te izvikat na interviewestoyanova написа:Взимането на туристическа виза е много,много трудно.Проблемът е да ги убедиш,че ще се върнеш в БГ.Е,аз 1997 не можах да ги убедя и се сдобих с отказ.Освен това говорех и перфектно английски,което явно им показа,че ще остана в Канада.Откази за туристическа виза имат и много други млади хора като мен............Но който не е се е пробвал не би могъл да знае че ще се сдобие с красив отказ..........
- estoyanova
- Обратна връзка:
rath1100 За туристическа виза без интервю?Интересно.....и как ли става?Както и да е!Аз ходих до Белград тогава 1997 .Възможно е и през разни фирми да става,но туристическа виза без да те извикат тогава на интервю аз лично нямам спомен да е имало,дори родителите ни ходеха до Будапеща,Белград и т.н. където са ни местели.За получилите такива се радвам искрено!Останалите с откази/които не са никак малко/ си чакаме реда и така.Но ако има наистина вариант за туристическа виза без интервю,би ли го споделил?За да не седим по 4 години-говорим за федералната,нали?
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
- drifter
- Обратна връзка:
2002 взех туристическа виза. Цялата процедура беше за по-малко от месец. Никакво интервю не са ми искали. Фирми не съм ползвала. Подаваш си необходимите документи и това е.rath1100 За туристическа виза без интервю?Интересно.....и как ли става?
Може и някой да ги викат, но със сигурност не е задължително.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Az sasto minalata godina wzex turisti4eska wisa( mnogokratna za 1 godina) bez nikakwo interwu.
pusnax wsi4ki doc po postata i sle 1 sedmiza mi warnaxa pasporta w wisata.
2 pati bqx w Canada - VAn BC move da potwardi
Wse pak ste otbeleva 4e towa stawa w Germany.
siguren sam 4e ima zna4enie s koe posolstwo se raboti - no pak sam siguren 4e i s tiq ot Bukorest 4owek move da se oprawi.
Az bqx mnogo skepti4no nastroen-stoto i az predi towa sam bil w Belgrad -1997 i si spomnqm 4e otkazwaxa nared -ama nestata se promenqt.
Ste izkava li4noto si mnenie-
Nezawisimo za kakwa visa kandidatstwasch za CAnada-WAVNOTO E - da ubedisch toq deto ste ti dawa visa de nqma da WZIMASCH
pari ot CAnada - dali kato turist ili immigrant -te prezenqwat towa nesto i towa e 99% reschawasto za prozedurata -nezawisimo dali iskasch turisti4eska wisa ili imigrirasch .
ina4e ot wsi4ki drugi dokumenti -kak move da ozenisch 1 4owek kakaw spezialist e i taka natataka.
towa dali goworisch ezika -bix kazal waobste ne gi walnuwa - na 17 mart 2004 bqs s sestra mi -ima nqkakaw tap izpit predi da ti dadat gravdanstwo -ne pomnq we4e- besche w Syrry mai4e - i predi towa nesto -proizwolno izbirat nqkolko xora i gi prepitwat -prosto ei taka-dokolkoto razbrax towa e bez zna4enieza gravdanstwoto- mi kato gi sluschax kak goworqt razni kitaizi i waobste wsqkakwi -umirax si ot smqx-uvas -i towa sa badesti dravdani na Ca-ama wapreki towa -sam siguren 4e ste im dadat Ca gravdanstwo.TAka 4e ezka e ala bala .
pusnax wsi4ki doc po postata i sle 1 sedmiza mi warnaxa pasporta w wisata.
2 pati bqx w Canada - VAn BC move da potwardi

Wse pak ste otbeleva 4e towa stawa w Germany.
siguren sam 4e ima zna4enie s koe posolstwo se raboti - no pak sam siguren 4e i s tiq ot Bukorest 4owek move da se oprawi.
Az bqx mnogo skepti4no nastroen-stoto i az predi towa sam bil w Belgrad -1997 i si spomnqm 4e otkazwaxa nared -ama nestata se promenqt.
Ste izkava li4noto si mnenie-
Nezawisimo za kakwa visa kandidatstwasch za CAnada-WAVNOTO E - da ubedisch toq deto ste ti dawa visa de nqma da WZIMASCH
pari ot CAnada - dali kato turist ili immigrant -te prezenqwat towa nesto i towa e 99% reschawasto za prozedurata -nezawisimo dali iskasch turisti4eska wisa ili imigrirasch .
ina4e ot wsi4ki drugi dokumenti -kak move da ozenisch 1 4owek kakaw spezialist e i taka natataka.
towa dali goworisch ezika -bix kazal waobste ne gi walnuwa - na 17 mart 2004 bqs s sestra mi -ima nqkakaw tap izpit predi da ti dadat gravdanstwo -ne pomnq we4e- besche w Syrry mai4e - i predi towa nesto -proizwolno izbirat nqkolko xora i gi prepitwat -prosto ei taka-dokolkoto razbrax towa e bez zna4enieza gravdanstwoto- mi kato gi sluschax kak goworqt razni kitaizi i waobste wsqkakwi -umirax si ot smqx-uvas -i towa sa badesti dravdani na Ca-ama wapreki towa -sam siguren 4e ste im dadat Ca gravdanstwo.TAka 4e ezka e ala bala .
- estoyanova
- Обратна връзка:
Не искам да изпадам в тъп спор и не искам да си мислите,че споря с вас,но това е интересно защото:
1.Брат ми е канадски гражданин и представих желязни документи от негова страна
2.Аз работя в голяма компания и представих всички необходими документи от моя страна+задължаващ ме договор
3.Но не съм семейна.
Хората за които знам,че са с откази за туристически визи /и вече в процедура за емиграция/също не са семейни.
Отказът за езиков курс направихал това лято от Букурещ на поне 5 човека които сега взимат визи,но от Квебек.Мотивът за отказ беше че в БГ вече има достатъчно възможности за изучаване на английски език и цитират Британски Съвет.
Е,на мен всичко това ми прилича на тото 2.
1.Брат ми е канадски гражданин и представих желязни документи от негова страна
2.Аз работя в голяма компания и представих всички необходими документи от моя страна+задължаващ ме договор
3.Но не съм семейна.
Хората за които знам,че са с откази за туристически визи /и вече в процедура за емиграция/също не са семейни.
Отказът за езиков курс направихал това лято от Букурещ на поне 5 човека които сега взимат визи,но от Квебек.Мотивът за отказ беше че в БГ вече има достатъчно възможности за изучаване на английски език и цитират Британски Съвет.
Е,на мен всичко това ми прилича на тото 2.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ