kak moga da izdurpam priqtelq mi ot BG tuk, 4rez brak???

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

VanBC blagodaria ti za informatsiata. Hubavo bi bilo vseki da pishe kato teb - viarno i tochno , a ne neprovereni neshta ot nedostoverni istochnitsi. Inache vmesto da se pomaga se prechi.
rath1100

Мнение от rath1100 »

estoyanova написа:Взимането на туристическа виза е много,много трудно.Проблемът е да ги убедиш,че ще се върнеш в БГ.Е,аз 1997 не можах да ги убедя и се сдобих с отказ.Освен това говорех и перфектно английски,което явно им показа,че ще остана в Канада.Откази за туристическа виза имат и много други млади хора като мен............Но който не е се е пробвал не би могъл да знае че ще се сдобие с красив отказ..........
oste 1990 davaha vizi bez nikakvi problemi, ima mnogo hora, mladi, govoresti NAISTINA perfecten angliiski, koito si vzimat vizi za Canada bez nikakvi problemi. Vaprosa e kolko si ubeditelen na interview-to, ako vobste te izvikat na interview
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

rath1100 За туристическа виза без интервю?Интересно.....и как ли става?Както и да е!Аз ходих до Белград тогава 1997 .Възможно е и през разни фирми да става,но туристическа виза без да те извикат тогава на интервю аз лично нямам спомен да е имало,дори родителите ни ходеха до Будапеща,Белград и т.н. където са ни местели.За получилите такива се радвам искрено!Останалите с откази/които не са никак малко/ си чакаме реда и така.Но ако има наистина вариант за туристическа виза без интервю,би ли го споделил?За да не седим по 4 години-говорим за федералната,нали?
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

rath1100 За туристическа виза без интервю?Интересно.....и как ли става?
2002 взех туристическа виза. Цялата процедура беше за по-малко от месец. Никакво интервю не са ми искали. Фирми не съм ползвала. Подаваш си необходимите документи и това е.
Може и някой да ги викат, но със сигурност не е задължително.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
bp_de

Мнение от bp_de »

Az sasto minalata godina wzex turisti4eska wisa( mnogokratna za 1 godina) bez nikakwo interwu.
pusnax wsi4ki doc po postata i sle 1 sedmiza mi warnaxa pasporta w wisata.
2 pati bqx w Canada - VAn BC move da potwardi :-)
Wse pak ste otbeleva 4e towa stawa w Germany.
siguren sam 4e ima zna4enie s koe posolstwo se raboti - no pak sam siguren 4e i s tiq ot Bukorest 4owek move da se oprawi.
Az bqx mnogo skepti4no nastroen-stoto i az predi towa sam bil w Belgrad -1997 i si spomnqm 4e otkazwaxa nared -ama nestata se promenqt.
Ste izkava li4noto si mnenie-
Nezawisimo za kakwa visa kandidatstwasch za CAnada-WAVNOTO E - da ubedisch toq deto ste ti dawa visa de nqma da WZIMASCH
pari ot CAnada - dali kato turist ili immigrant -te prezenqwat towa nesto i towa e 99% reschawasto za prozedurata -nezawisimo dali iskasch turisti4eska wisa ili imigrirasch .

ina4e ot wsi4ki drugi dokumenti -kak move da ozenisch 1 4owek kakaw spezialist e i taka natataka.

towa dali goworisch ezika -bix kazal waobste ne gi walnuwa - na 17 mart 2004 bqs s sestra mi -ima nqkakaw tap izpit predi da ti dadat gravdanstwo -ne pomnq we4e- besche w Syrry mai4e - i predi towa nesto -proizwolno izbirat nqkolko xora i gi prepitwat -prosto ei taka-dokolkoto razbrax towa e bez zna4enieza gravdanstwoto- mi kato gi sluschax kak goworqt razni kitaizi i waobste wsqkakwi -umirax si ot smqx-uvas -i towa sa badesti dravdani na Ca-ama wapreki towa -sam siguren 4e ste im dadat Ca gravdanstwo.TAka 4e ezka e ala bala .
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Не искам да изпадам в тъп спор и не искам да си мислите,че споря с вас,но това е интересно защото:
1.Брат ми е канадски гражданин и представих желязни документи от негова страна
2.Аз работя в голяма компания и представих всички необходими документи от моя страна+задължаващ ме договор
3.Но не съм семейна.
Хората за които знам,че са с откази за туристически визи /и вече в процедура за емиграция/също не са семейни.
Отказът за езиков курс направихал това лято от Букурещ на поне 5 човека които сега взимат визи,но от Квебек.Мотивът за отказ беше че в БГ вече има достатъчно възможности за изучаване на английски език и цитират Британски Съвет.
Е,на мен всичко това ми прилича на тото 2.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Може. Аз само казвам, че не е задължително да има интервю. За ТОТО 2 трябва да си си пуснал билетчето за да има шанс да спечелиш :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

bp_de написа:2 pati bqx w Canada - VAn BC move da potwardi :-) ...
Потвърждавам! :D :beer:
Заключено