Може да ви се стори много тъп въпрос, ама аз реших да си попитам все пак!!! Снимахме се - централна позиция, дължина на лицето 3 см и се вижда част от рамената ни. Дали трябва да се виждат и рамената или не? В текста са цитирани рамена, но пък на картинката не са нарисувани?! Фотографът каза, че изискванията им били идентични с тези за нашите документи, а в инструкциите, пише, че снимките са по-различни!!!
Благодарим за вниманието!!!
emyangels написа:Може да ви се стори много тъп въпрос, ама аз реших да си попитам все пак!!! Снимахме се - централна позиция, дължина на лицето 3 см и се вижда част от рамената ни. Дали трябва да се виждат и рамената или не? В текста са цитирани рамена, но пък на картинката не са нарисувани?! Фотографът каза, че изискванията им били идентични с тези за нашите документи, а в инструкциите, пише, че снимките са по-различни!!!
Благодарим за вниманието!!!
Naj-dobre e da sledwa6 instrukciite, koito sa ti izpratili, i da poiska6 fotografa da ti gi naprawi taka.
na na6ite snimki ne se wijdat ramenata (krajnata 4ast).
Tezi snimki 6te wi badat na Permanent Resident Kartite. Tam na6ite sa o6te po-oriazani, zatowa, 4e spored men ramenata ne sa problem, wajna e glawata :`))
Ние правихме снимките уж точно по инструкциите(не помня вече за рамена...)и нямахме никакъв проблем с Букурещ,но с пристигането си тук,на летището ни казаха.че тези не ставали за картите и настояваха да ни снимат те.Не разбрах,честно казано каква беше разликата,само дето тяхните са много по-смотани като качество (да не говорим пък и след пътя колко уморен вид имахме...).Те,обаче твърдяха,че разликата е голяма и не приемат снимки,правени на друго място...
Снимките се обработват електронно /сканират се/. За това са и изискванията- особено за фона...аз сега си гледам документите и никъде не виждам да са ми се виждат раменете...щеше да изглеждам още по добре, но...
Plamen написа:Снимките се обработват електронно /сканират се/. За това са и изискванията- особено за фона...аз сега си гледам документите и никъде не виждам да са ми се виждат раменете...щеше да изглеждам още по добре, но...
Ти още малко и ще поискаш снимка в цял ръст...
И може би с в ръка?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
То Пламене при бастуните извивката е важна...другото си е чоста проба тояга...
Хайде :beer2: !
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!