Покани за интервюта - 2005?
-
Покани за интервюта - 2005?
Здравейте,
Интересува ме дали някой вече е получил покана за интервю за 2005г? Мисля, че е време да пристигат вече. Ние смятаме да изчакаме до началото на Януари, и ако нищо не пристигне, да им пишем на чиновниците във Виена.
Сашо
Интересува ме дали някой вече е получил покана за интервю за 2005г? Мисля, че е време да пристигат вече. Ние смятаме да изчакаме до началото на Януари, и ако нищо не пристигне, да им пишем на чиновниците във Виена.
Сашо
Zdraveite
I nie oste 4akame pokana,
turpenie , kuraj i veseli praznizi!!!

I nie oste 4akame pokana,
turpenie , kuraj i veseli praznizi!!!

"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
-
- Обратна връзка:
Аз писах на чиновниците във Виена и отговорът е че съм в листата за следващата сесия на интервюта, която поради адм. причини ще е към април..
За тези които са си подали DSC - декември - мисля че трябва да се подготвите психически че интервюта ви може да не са през първата половина на 2005г, щом от август ще чакаме 7-8 месеца до интервю, много е вероятно и при вас да се забавят нещата - което не ви го пожелавам
За тези които са си подали DSC - декември - мисля че трябва да се подготвите психически че интервюта ви може да не са през първата половина на 2005г, щом от август ще чакаме 7-8 месеца до интервю, много е вероятно и при вас да се забавят нещата - което не ви го пожелавам
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
hi
DA NAY-VECHE NABLYAGAYTE NA FRANSETO. VESELI PRAZNITZI NA VSICKI SAFORUMCI 

- Danail
- Обратна връзка:
Ние пратихме документи в Виена на 2.11.2004 и получихме потвърждение на 17.11.2004 и ни отговориха, че ще сме за първата половина на 2005 на интервю и ... ще си чакаме - друго не остава... Весели празници от нас и дано всички да си получат исканите подаръци за Коледа

Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!
- Дякон Игнатий