Auto insurance
-
- Обратна връзка:
Auto insurance
Tarsia insurance.Vsi4ki mi iskat nad $300.Mnogo sa za nas.Ta nie kupihme kolata za $ 600 !? Molia vi dayte niakakvi predlojenia.Sapruga mi e 6ofior ot 23 god, no te ne go prianavat , tuk ima G full ot noemvri -2004 i may tova im e problem, a i na nas! V tova niama nikakva logika!!!
Cheers
Tsetsa
Cheers
Tsetsa
Towa e problem s nowite imigranti. Nikoj ne shte da zastrahowa, akojto se navie, stawkite sa zwerski. Opitaj da namerish agent na State Farm Insurance. Te po princip ne priemat s po-malko ot 5 god. stazh w Canada, no niakyde mozhe i da se zakachish. Obadi se na wsichki tehni agenti w ukazatelia. Ako imate poznat, kojto weche e zastrahowan w niakoja kompania, opitajte w neja kato mu izpolzwate imeto za preporyka. Ako nishto ne stane, zastrahowajte se kydeto wi iskat naj-malko. Dogodina tyrsete druga oferta. predi wreme se diskutira towa wyw foruma, sigurno shte ti dadat link.
ами да не те отчайвам, но това са цените. G от 1 месец си е нищо за застрахователите. аз имах G от година и пак всички големи застрахователи ми отказваха. опитай в RBC, TD. може да дадат по-ниски цени (но на мен ми предлагаха около 250).
опитайте да намерите документ за завършено шофьорско училище - това намалява сумата. (самото училище струва към 300 долара, но съм чувал че се намира и само документ от руснаци - непроверена инфо де).
м-у другото докато така и така ви е висока сумата, може би е добра идея да изкараш книжка и ти, и да те пишат и теб в застраховката. така и ти ше трупаш стаж и като шофьор и пред застрахователите.
въобще застраховките са болна тема за нас новодошлите. ама...
опитайте да намерите документ за завършено шофьорско училище - това намалява сумата. (самото училище струва към 300 долара, но съм чувал че се намира и само документ от руснаци - непроверена инфо де).
м-у другото докато така и така ви е висока сумата, може би е добра идея да изкараш книжка и ти, и да те пишат и теб в застраховката. така и ти ше трупаш стаж и като шофьор и пред застрахователите.
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Панта, я хвърли малко светлина по въпроса че и мен ме интересува - имал си full G от 1 година, обаче през това време не си карал и не си имал застраховка, или си имал, а си се опитвал да я намалиш и са ти отказвали ?pantata написа:ами да не те отчайвам, но това са цените. G от 1 месец си е нищо за застрахователите. аз имах G от година и пак всички големи застрахователи ми отказваха. опитай в RBC, TD. може да дадат по-ниски цени (но на мен ми предлагаха около 250).
Na myzha mi zastrahovkata e dvuposochna za $200, kato v tazi cena e vkljuchena i njakakva malka suma za zastrahovka na apartamenta.Myzha mi si izkara G prez Maj mesec i si vzehme kolata prez Avgust, vse pak nie sme v Ottawa, a v Toronto zastrahovkite sa po-skypi.
Na nas ni se namali zastrahovkata ot dva faktora:
1. dokument za izkarano shofjorsko uchilishte (falshiv ot rusnacite)
2. dokument ot bylgarskata zastrahovatelna kompania, kojto dokazva, che ne sme imali incident za poslednite 4 godini (originalen)
Mnogo rabota si e da si nameri chovek niska zastrahovka, vzimaj ukazatelja i pochvaj da vyrtish telefoni. Nashata oferta ni ja dadoha ot AON Insurance Brokers.
Ako vi se chete poveche poglednete tozi site
http://www.settlement.org/sys/faqs_deta ... id=4000160
Uspeh
Na nas ni se namali zastrahovkata ot dva faktora:
1. dokument za izkarano shofjorsko uchilishte (falshiv ot rusnacite)
2. dokument ot bylgarskata zastrahovatelna kompania, kojto dokazva, che ne sme imali incident za poslednite 4 godini (originalen)
Mnogo rabota si e da si nameri chovek niska zastrahovka, vzimaj ukazatelja i pochvaj da vyrtish telefoni. Nashata oferta ni ja dadoha ot AON Insurance Brokers.
Ako vi se chete poveche poglednete tozi site
http://www.settlement.org/sys/faqs_deta ... id=4000160
Uspeh
1-вата си застраховака направих с G1 - април 2003, 206 дилара на месец. След 2 месеца изкарах G и училище. След няколко месеца получих промяната - за годината беше колкото да покруя разноските по училището (щото аз си бех наистина и си го платих). Като ми изтече застраховката след година ми дадоха новата оферта за 256 долара (пак от същтата компания - ING). И аз се поразрових малко да видя дали мога да я намаля - но в разните големи компании ми казваха стаж поне 4-5 години и т.н. А може да не съм попадал на верния агент.miteto написа: Панта, я хвърли малко светлина по въпроса че и мен ме интересува - имал си full G от 1 година, обаче през това време не си карал и не си имал застраховка, или си имал, а си се опитвал да я намалиш и са ти отказвали ?
Та така.
Everyone should believe in something -
- Sneji
- Най-любезен форумец
Пролетта тази година пак вдигнаха застраховките, за това дори и при канадски стаж сумата е доста голяма. Ние също до пролетта бяхме в ING и плащахме 260$ на месец, новото им предложение беше за над 300$ (около 80$ на месец беше увеличението) и ние се отказахме от тях. Кошмарни са тези застраховки, а уж новото правителство дойде на власт с обещанието, че ще ги намали... познайте дали го изпълниха.

http://www.kanetix.com
Документа за изкаран driving school е много важен. Смъкна ми застраховката с 30%.
Документа за изкаран driving school е много важен. Смъкна ми застраховката с 30%.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
az poznavam hora koito karat s falshivi zastrahovatelni belejki - az ne vi go preporachvam no pak ot druga strana tova skubane ot strana na ins. kompaniite e koshtunstvo.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- Обратна връзка:
Auto insurance
Ei, Thanks za otgovorite!
DA vi kaja 4estno imah mazoli na prastite ot nabirane na telefoni.No pone sviknah da ostaviam suobhstenia i da si govoria s niakakvi.
Hubavo , de kade da gi otkria tezi rusnazi
?Znam, 4e e po-dobre da imahs takav dokument. Drugiat dok. go imame.
Ot utre zapo4vam pak zvania,pak shte vidim-pak nishto sigurno.
Kolata ni stoi na u-zata i treperim za da ne lepnat nekoi ticket, zashtoto niamame garaj, abe , veselo si e tuk....
DA vi kaja 4estno imah mazoli na prastite ot nabirane na telefoni.No pone sviknah da ostaviam suobhstenia i da si govoria s niakakvi.
Hubavo , de kade da gi otkria tezi rusnazi

Ot utre zapo4vam pak zvania,pak shte vidim-pak nishto sigurno.
Kolata ni stoi na u-zata i treperim za da ne lepnat nekoi ticket, zashtoto niamame garaj, abe , veselo si e tuk....