работа от БГ
работа от БГ
Моля, дайте ми инфо за фирмите, които пращат в Канада работници с трудов договор. На мен това ми се вижда кухо, ама мъжа ми се върза. Има ли фалшификация?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Списъците на лицензираните фирми - посредници, съгласно Наредбата за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа ( ДВ, бр. 49 от 2003 г.), ги има и ТУК.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Re: работа от БГ
karo, мога само да ти кажа, че фирмите в БГ , независимо, че имат лиценз и са регистрирани в АЗ, са пълни измамници. Говоря от собствен опит. Една такава лицинзирана БГ-фирма и притежаваща ужким някакъв договор с Американска фирма (при последвала проверка по сигнал на ужилена, такъв договор все още не бил представен в АЗ), та тази фирма такива звезди ми свали, такива надници и заплати ми посочи, че чак ма замай. Още ма държи.karo написа:Моля, дайте ми инфо за фирмите, които пращат в Канада работници с трудов договор. На мен това ми се вижда кухо, ама мъжа ми се върза. Има ли фалшификация?
Затова не им се връзвайте. Ако можете действайте самостоятелно.
Ето ви един адрес:
www.emploiquebec.gouv.qc.ca
Късмет!
Chudesno e che ne si me zabravila!anito написа:G_Rosi, radwam se da te widia.
A sega na vaprosa - i az mislja che tursene na rabota v CA chrez BG firma si e chista zaguba na vreme , nervi i pari. Pazara na trud v CA e dosta slogen i truden zaradi kanadskoto zakonodatelstvo - nito edin rabotodatel ne e zadalgen da skluchva dulgosrochen dogovor s rabotnika i moge po vsjako vreme da preustanovi rabotata na/zakrie svojata firma , kato ne e dlugen predvaritelno da uvedomi za tova rabotnika.