interview

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
mariika

interview

Мнение от mariika »

Моля да ми отговорите бързо на какъв емеил адрес в Букурещ да изпратя писмо ,защото заради глупавите пощенски служители днес получих писмото за интервю, изпратено още през октомври и сме изпуснали датата на ИНТЕРВЮТО. У жасно глупаво нали да чакаш почти 4 години.
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=8224
или
Това е официалния: bucst@dfait-maeci.gc.ca
А по всички въпроси, свързани с емиграцията е този:bucst-im@dfait-maeci.gc.ca
mariika

interview

Мнение от mariika »

Благодаря , дано да успеем да направим нещо.

Някой бил ли е в подобна ситуация? Какво щеме посъветвате?
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

обади им се по телефона
Аватар
gerchev
Обратна връзка:

Мнение от gerchev »

Ako ima6 vyzmojnost da im izprasti6 faks a kopie na Plika s kleymoto na Bylgarskite po6ti s datata. Da prolji6 i ne6to kato dakazatelstvo za vinata za BG po6ti.

Uspeh!!
mariika

interview

Мнение от mariika »

Благодаря на всички. Насрочиха ни ново интервю за януари 2005г-8.30 ч. Бихте ли ме посъветвали как най-практично да пътуваме - с кола, влак или автобус. Аз съм от южна България. Може би с кола до Русе и оттам ако има удобен влак или пък направо до Букурущ с колата?

- освен това който е бил на интервю нека сподели за какво най-често питат;
- моля ,дайте ми някакви съвети

- в началото на 2004 г. им бяхме изпратили допълнителните формуляри по новата процедура , заедно с документ от банката за наличната сума / КОПИЕ /.Оригинала е в мен . Сега пак искат оригинали за имот , пари и т.н. Пак ли трябва да вадя нов документ от банката?

- Благодаря предварително на всички ,които ще ми отговорят
survivor

Re: interview

Мнение от survivor »

Da, izvadi si nov formulyar ot bankata. Mnogo se radvam che sa ti nasrochili novo intervju.

- в началото на 2004 г. им бяхме изпратили допълнителните формуляри по новата процедура , заедно с документ от банката за наличната сума / КОПИЕ /.Оригинала е в мен . Сега пак искат оригинали за имот , пари и т.н. Пак ли трябва да вадя нов документ от банката?
Аватар
gerchev
Обратна връзка:

Мнение от gerchev »

Bankovata garanciq e dokument koito dava informaciq v daden moment. I tq moje da se promenq v vseki edin moment . Prilagayki tozi document c informaciqta po va6eto dosie i informaciqta ot provedenoto intervu te udostoverqvat pred vas i svoite na4alnici osnovaniqta za vzetite ot tqh re6eniq.
Za tova e neobhodimo aktualnoto systoqnie na finansovata garanciq. Tova izvle4enie ot bankata go prilagat kym paketa documenti na va6eto dosie.

Neka to da ne stava pri4ina sled tolkova dylgo 4akane da byde pretekst ot tqhna strana za opkaz kato pri4ina za lipsa na finansova obezpe4enost.

Uspeh i pove4e usmivki!!!! :D :D :D
j long
Обратна връзка:

interwu

Мнение от j long »

Pozdrawi Maria !!!
Obadi mi se da ti kak da patuwah.
pozdrawi bratow4eda!
agur

Мнение от agur »

Здравей,относно начина на пътуване прочети постинга на Хрими "Пътуване до Букурещ за интервю",в момента се намира на 14 страница.Ние също пътувахме по този начин и сме изключително доволни.Успех
Заключено