Odobriha me za Permanent Residence v Canada i do niakolko mesetsa mislia da sum v Toronto. V momenta sum v New York i tukashnite mi imigratsionni hartii sa s otdavna iztekul srok. Vuprosa mi e - sled kato ida v Canada dali shte moga da idvam obratno v US? Opasiavam se che ako trugna da si izkarvam viza za US mozje da mi slozjat 10 godishna zabrana. Ako niakoj znae kak stoiat neshtata neka pishe.
Blagodaria.
vlizane ot Canada v US ako si bil nelegalen...?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
poznavam 2 takiva sluchaia (pone skoroshni, inache ot predi poznavam dosta)
ta ot teia dva sluchaia, i dvata vzeha 10 godishni vizi, v edinia sluchai spriaha choveka na graniacata i udariha ban, drugia si hodi oshte bez nikakav problem
sega e gadno s tezi otpechataci, no ako vzemesh citizenship sled 3 godini, 10 godishnia ban de facto shte otpadne zashtoto kato si s pasport ot canada te niama da znaiat che sa te banvali
ta ot teia dva sluchaia, i dvata vzeha 10 godishni vizi, v edinia sluchai spriaha choveka na graniacata i udariha ban, drugia si hodi oshte bez nikakav problem
sega e gadno s tezi otpechataci, no ako vzemesh citizenship sled 3 godini, 10 godishnia ban de facto shte otpadne zashtoto kato si s pasport ot canada te niama da znaiat che sa te banvali
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.