i az we4e sam s wiza

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
7/8

i az we4e sam s wiza

Мнение от 7/8 »

zdraweite na wsi4ki.
naskoro otkrih wahiq sait i wi pozdrawqwam za poleznata info w nego. kakto wsi4ki i az se sblaskah s problem koito se nadqwam da mi pomognete da preodoleq.
kandidatstwah za kwebek i re6ih da otida w toronto. ot napraweniq pregled na foruma (ne mogo obstoen) razbrah 4e nqmam absolutno nikakwi problemi da kacna w toronto i da se ustanowq tam. problemat e w slednoto: trqbwa li da predstawq na granicata kato pristigna dokument za parite koito sam deklariral w dokumentite koito idwat s wizata (moq slu4ai 10 000 usd). ima li nqkakaw problem ako pristigna s 4500 cad. 6e mi naprawqt li nqkakaw problem, 4e ne nosq sumata koqto sam deklariral. Znam 4e w ontario trqbwa da se wliza s 10 000 cad, no ako gi imam bih li tragnal za kanada?

"stern" ima nqkolko temi na tazi tema no nemojah da se orientiram dobre za situaciata pri nego a i ne polu4awam otgowor ot nego.

6e wi bada blagodaren ako me swetnete w taq nasoka.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

chestito,
na nas ni triabvat malko neravnodelni ritmi tuk v "golemia pushek"
po princip ne se zaiajdali, ako te pitat kade sa ostanalite im kaji che idvat posle - sled kato si otvorish banka...ima veroiatnost da iskat da im gi pokajesh no e malka...ako iskash da si si spokoen, mini prez quebec i ot tam vzemi avtobus ili neshto do tuk.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Miroslava

Мнение от Miroslava »

Spored men niama smisal da si habi choveka vremeto i parite da hodi do Kvebeksko. Napravo da si idva tuka i tova si e. Vizata e za Canada, taka che tozi problem otpada. Za parite sashto niama problemi, zashtoto az poznavam hora, koito sa doshli s mnogo po-malka suma i na granicata prosto sa kazali, che shte im pratiat parite sled kato si otvoriat smetki tuk. A ednoto semeistvo daje ne sa gi pitali, a prosto sa im zapisali v dokumenta kolko pari nosiat sas sebe si.
Haide sas zdrave i meko kacane v Toronto. :lol:
Cvetan

Мнение от Cvetan »

Az pristignah v Canada prez Calgary na 30 11.2004 i imigracionnite me pusnaha za 5 min.Ne sa me pitali za nikakvi pari,bankovi smetki i drugi podobni.Samo mi konfiskuvaha lukankata.V BG se strahuvah po sushtata prichina,Vzeh pari na zaem,otvorih bankovi smetki,vadih udostoverenia,che gi pritejavam tezi pari,plashtah za prevodi i nakraia nikakvo vnimanie,makar che vliazoh s 5300 CAD cash.I na men mi iskaha 10000 CAD.Dokolkoto znam iskat da se deklarirat pari nad 10000 CAD.Ako ptuvash sam moje da nosish i po-malko pari,nali sumata ot 10000 CAD e pone za dvama.CChuval sum za semeistva vlezli s 4000 USD bez problem.Spored men straha ti e neosnovatelen
Заключено