Много съм я закъсал с транспорта.........помощ!!!!!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
dobrolub
Обратна връзка:

Много съм я закъсал с транспорта.........помощ!!!!!!!

Мнение от dobrolub »

Крайната ми дестинация е Шарлоттаун на Принц Едуард Айлънд а в агенциите не ми предлагат нищо пове4е от Монреал. Кво да правя?Ако има някой подобен опит нека го сподели. Проверих полетите на Аир Канада ( Монреал - Шарлоттаун ) ама най- евтиното беше 340 долара. Помощ!!!!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

ima po 235 one way s tango
www.aircanada.com
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
tochica

.

Мнение от tochica »

expedia .ca
dawa samo air canada do tam , gore dolu systata cena - 350 $ .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
speedy

Re: Много съм я закъсал с транспорта.........помощ!!!!!!!

Мнение от speedy »

dobrolub написа:Крайната ми дестинация е Шарлоттаун на Принц Едуард Айлънд а в агенциите не ми предлагат нищо пове4е от Монреал. Кво да правя?Ако има някой подобен опит нека го сподели. Проверих полетите на Аир Канада ( Монреал - Шарлоттаун ) ама най- евтиното беше 340 долара. Помощ!!!!
Шарлоттаун не е най-популярното място за полети и изборът не е голям - http://www.aircanada.com или http://www.jetsgo.net.

Цената ще зависи от датата на пътуване. Ако тръгваш от България, вероятно ще е по-евтино, ако минеш през Торонто, а не през Монтреал. JetsGo имат и билети по $150 (с прекачване) и летят цяла година един или два пъти в седмицата до Шарлоттаун от Торонто. От Монреал имат полети само около ученическите ваканции.

Още две неща.

Към цените които виждаш се слагат и няколко вида такси, така че крайната сума ще е с поне 50-70 кинта повече.

Щом от България не могат да ти дадат билет до крайната точка, ще трябва да си мъкнеш багажа на ръка на летището в Канада.
Заключено