kak stoiat nestata s job offers
kak stoiat nestata s job offers
Zrdraveite!
Znae li niakoi kak stoiat nestata s rabotnite dogovori. Shte puskam dokumenti za Federalnata chast, sled kato se iavia na IELTS. No znam che Federalnite davat dopalnitelno 10 tochki za dogovor ot rabotodatel v Canada.
Rabotata mi v BG e svarzana s prerabotvane na neft i po-skoro v ceh za siarno-kiselo alkilirane, dlajnost mechanic.
Imate li ideia kade, v koi saitove,companii moga da polucha poveche informasia.
Blagodaria vi predvaritelno!
Znae li niakoi kak stoiat nestata s rabotnite dogovori. Shte puskam dokumenti za Federalnata chast, sled kato se iavia na IELTS. No znam che Federalnite davat dopalnitelno 10 tochki za dogovor ot rabotodatel v Canada.
Rabotata mi v BG e svarzana s prerabotvane na neft i po-skoro v ceh za siarno-kiselo alkilirane, dlajnost mechanic.
Re: kak stoiat nestata s job offers
opitai golemite nefteni kompanii koito imat refineriesmilen bs написа:Zrdraveite!
Samo rabotna oferta ne ti varshi rabota, moi chovek! (Osven ako ne e za postoianna pozitsia, togava rabotodatelia ti vzima HRDC odobrenie i provintsialna nominatsia i onia ohliuvi ot Bukuresht sa dlajni po zakon da ti razgledat molbata v ramkite na 6-9 mesetsa...Drug e vaprosa che za da nakarash niakoi da se razmarda i da go svarshi vsichkoto tova, shte triabva da mu obeshtaesh parvorodnia si sin)...
Chakaneto za Federalnata prez Bukuresht v momenta e 4 godini. Vremenna job offer NE TI dava predimstvo (samo tochki). Po-dobre e (ako job offer-a e realen) da doidesh tuk na work permit i da deistvash za provintsialna nominatsia na miasto (v Manitoba napr. imash pravo da kandidatstvash za PN sled 6 mesetsa rabota na palen raboten den, sertifikatite gi davat za okolo 2 mesetsa) ili da podavash v Bafalo sled 1 god prestoi v Kanada...Tsialata galimatsia stava za 2 god max...plius rabotish na normalna zaplata mejduvremenno...obache struva maika si i bashta si...
Nakratko - vzemi nauchi malko frenski i mini prez Kvebek...kade po-lesno i po-evtino...
Uspeh!
Chakaneto za Federalnata prez Bukuresht v momenta e 4 godini. Vremenna job offer NE TI dava predimstvo (samo tochki). Po-dobre e (ako job offer-a e realen) da doidesh tuk na work permit i da deistvash za provintsialna nominatsia na miasto (v Manitoba napr. imash pravo da kandidatstvash za PN sled 6 mesetsa rabota na palen raboten den, sertifikatite gi davat za okolo 2 mesetsa) ili da podavash v Bafalo sled 1 god prestoi v Kanada...Tsialata galimatsia stava za 2 god max...plius rabotish na normalna zaplata mejduvremenno...obache struva maika si i bashta si...
Nakratko - vzemi nauchi malko frenski i mini prez Kvebek...kade po-lesno i po-evtino...
Uspeh!
- drifter
- Обратна връзка:
Защо да струва майка си и баща си. Сумарно таксите не са повече от квебекските. Сумата която трябва да декларира че има е по-голяма, но ако е на канадска заплата може и да не му искат такава....obache struva maika si i bashta si...
All we have to decide is what to do with the time that is given us.

Kato cheta kolko im izliza na horata Kvebek...mi az sam platila pone dvoino dosega, a vse oshte sam na work permit...E, viarno...ne rabotia za 8 na chas...

I az zaminawam za federalnata chast, no wzeh PRV po Quebec-skata procedura. Mislq, che federalnata procedura ne si struwa chakaneto i nervite. Ako chowek ima wreme i ne go myrzi, moje da pouchi nqkoj i drug mesec frenski i da si spesti 4 godini chudene i maene...oswen ako ne burza za nikyde
. Az chakah poweche ot 6 meseca za intervu i wypreki towa cqlata procedura ot t. nar. "pyrwi dokumenti" (kojto weche ne syshtestuwat) do PRV mi otne 1g. i 6 m. Ne sym syper informiran, no ako ezikyt e edinstwenata prechka za kandidatstwane po Quebec-skata procedura, i iziskwaniqta po federalnata procedura sa twyrde wisoki, reshenieto e samo edno - wzimash si PRV-to ot francetata i otliwash za federalna Canada.

Zdrawe i kysmet na wsichki!
vizi
az znam niakolko choveka deto sa v Canada po programata na Manitoba bez ezici da im iskat,bez intervuta,bez diplomi i bez hiliadi gluposti.
I to super barzo.
Obache imat rodnina v Manitoba koito im podava dokumentite po tazi programa.
Otgovariat na tova iziskvane che imat rodnina v Manitoba i podavat po programata na Manitoba i vsichkoe OK.bez job-oferti.
I to super barzo.
Obache imat rodnina v Manitoba koito im podava dokumentite po tazi programa.
Otgovariat na tova iziskvane che imat rodnina v Manitoba i podavat po programata na Manitoba i vsichkoe OK.bez job-oferti.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
Re: kak stoiat nestata s job offers
За да получиш 10 точки, офертата за работа трябва да е одобрена от HRC, което на практика е почти невъзможно, освен ако не си някакъв много рядък специалист ...milen bs написа:... Shte puskam dokumenti za Federalnata chast, sled kato se iavia na IELTS. No znam che Federalnite davat dopalnitelno 10 tochki za dogovor ot rabotodatel v Canada...