Свидетелство за съдимост от БГ...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
tolumbi4ka

Свидетелство за съдимост от БГ...

Мнение от tolumbi4ka »

Интересува ме мога ли да ползвам с-во за съд-ст,което е издадено преди 1 год.и на него пише че е за Англия,тъй като оттогава живея тук и не съм се връщала?
Благодаря предварително.
Аватар
Koko

Re: Свидетелство за съдимост от БГ...

Мнение от Koko »

tolumbi4ka написа:Интересува ме мога ли да ползвам с-во за съд-ст,което е издадено преди 1 год.и на него пише че е за Англия,тъй като оттогава живея тук и не съм се връщала?
Благодаря предварително.
Според мен, след като е от преди 1 година срока му вече е изтекъл и трябва да си извадиш ново.
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Срока на свидетелствата за съдимост е 6 месеца. Би трябвало от българското посолство да могат да ти издадат ново.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

може да си извадиш свид за съд от БГ дори и да не си там,

погледни
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... a+sydimost
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Gesh

dopulnenie

Мнение от Gesh »

Da dopulnia za vadeneto - nikakvi problemi. V bg sum ostavil pulnomostno na rodnina i mi izvadiha dublikat na akta za razdane, a sled tova i svidetelstvo za sudimost. Stava burzo, osven tova mi go prevedoha i legaliziraha tam, za da ne se zanimavam tuk. Svidetelstvoto, koeto imam e tocno kato tia deto sum si vadil v bg i na nego si pise ce vazi 6 meseca. I az se cudia ako mi potrebe sled tia 6 mes pak dali bih mogul da go polzvam ili se mi trebe novo. Mislia ce ako nekoi iska da se zaiazda se ti iska novo, ako e tocen i obiasnis ce ne si se vrastal v bg mezduvremenno se go prieme. Cisto hipoteticno, razbira se, moze sled izdavaneto na svidetelstvoto ti da si osuden za nesto, dori i da ne si v bg. Davnostta za poveceto prestuplenia, dori i sravniotelno lekite e baia po-goliama ot 6 meseca.
Аватар
tolumbi4ka

Мнение от tolumbi4ka »

Явно нямя да се мине по-леко.Добре че оставих пълномощно на майка ми.Ще загубя и още време,ама карай...
Заключено